Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Titeket is zavar, ha halljátok...

Titeket is zavar, ha halljátok amikor köhög a szomszéd?

Figyelt kérdés

Engem rohadtul idegesít, mert tisztán hallani, sajna nagyon vékonyak a falak...

Már zenét rakok be, mikor itthon vagyok, hogy ne halljam, de ha meghallom legszívesebben pofán verném.

2022. febr. 11. 09:58
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
76%
Oké, csak azt tartsd szem előtt, hogy vannak rosszabb szomszédok is és nagyon könnyen kifoghatod őket! Én már a második szomszédsággal szopom be a harcifszat, az előzők motoros hülyegyerekek voltak, most meg kölykösök mellett lakom (illetve csak egy nyugdíjas pár, de a fogyatékos unokáik itt laknak mert a készítőik rühellik őket) és egy kicsit visszasírom a tanyát ahol egyedül éreztem magam.
2022. febr. 17. 18:55
 42/43 anonim válasza:
51%
Engem nem is a köhögése idegesít hanem az hogy szinte ordít közben meg hogy szándékosan akkor csinálja amikor kimegyek az udvarba(kertes ház) olyan mint egy mozgásérzékelő,még télen is sokszor kifigyeli hogy mikor jövök haza megvárja míg a wc-re megyek(mert ott hallgatózik a fal mellet) aztán az ablak előtt rázendít,érdekes módon amikor nem tudja hogy otthon vagyok szinte alig köhög és jóval halkabban.Egyszerűen visszaél a betegségével.Egy ráérő szenilis bácsiról van szó.
2023. szept. 26. 01:04
 43/43 anonim ***** válasza:
Történt valami változás? Az enyém a lakásom előtt krákog úgy, mintha okádna. Elviselhetetlen. A gyomrom forog. De ezzel nyilván nem mehetek a rendőrségre.
2023. nov. 13. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!