Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Titeket is zavar, ha halljátok...

Titeket is zavar, ha halljátok amikor köhög a szomszéd?

Figyelt kérdés

Engem rohadtul idegesít, mert tisztán hallani, sajna nagyon vékonyak a falak...

Már zenét rakok be, mikor itthon vagyok, hogy ne halljam, de ha meghallom legszívesebben pofán verném.

2022. febr. 11. 09:58
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Pofán verni valakit azért,mert köhög az nem vallana valami jó tettre.
2022. febr. 11. 11:12
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Engem a tudat zavar, hogy más hall. Ismernek többen a házban. Elhúzódó köhögéseim szoktak lenni, mondjuk úgy, minden év harmadát végigköhögöm és részben csúnyán, mély hangon. Tuti néha téma, mi lehet a betegségem. Anyumnak asztmája volt, őt is hallották köhögni.
2022. febr. 11. 11:18
 13/43 anonim ***** válasza:
25%
Ha pofán vernél valakit azért, mert köhög (ami egy önkéntelen reflex), az téged minősít. Egy igazi östulok lehetsz...
2022. febr. 11. 11:18
 14/43 anonim ***** válasza:
75%
Na jó, én azért annyiban védeném a kérdezőt, hogy tényleg rohadt idegesítő lehet, ha valaki megállás nélkül köhög. Mondjuk cigizik, és amiatt, vagy akár bármi más miatt, de mégsem tesz semmit ellene. Mert el kéne menni orvoshoz, de hülye hozzá, aztán inkább megdöglik otthon, 200 decibellel köhög, persze hogy idegesíti a szomszédot. Nyilván ha 1-2-t köhint valaki naponta, az elfogadható, mindenkinek kell. De ha megállás nélkül idegesítően köhög, és nem is tesz ellene semmit, az persze hogy zavar már másokat.
2022. febr. 11. 11:22
 15/43 anonim ***** válasza:
45%
"De ha megállás nélkül idegesítően köhög, és nem is tesz ellene semmit" - Nem tudhatod, hogy tesz-e ellene vagy sem. Gyerekkoromban rendszeresen végigköhögtem a teleket bronchitissel, kaptam az orvosnál gyógyszert, amit szedtem, mit lehet még tenni, ha valaki beteg? Nyilván hallhatták panelben az alattunk, fölöttünk lakók, de mindent megtettünk a szüleimmel, amit tudtunk. A dohányzás meg engem is zavar, de amíg szabadon lehet dohányozni, addig igazából nem tehetünk semmit, és akkor sincs jogunk orrba verni, ha emiatt köhög, és akkor is ragaszkodik a bagóhoz.
2022. febr. 11. 11:32
 16/43 anonim ***** válasza:
33%
Kezeltesd magad, mert problémáid vannak.
2022. febr. 11. 11:36
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyébként nagyon kedves, szelíd szomszéd nénink szívbeteg, attól köhög sokat. Sosem jutott eszembe, hogy "de pofán verném", mert mer létezni, hanem irdatlanul sajnálom.
2022. febr. 11. 11:51
 18/43 anonim ***** válasza:
52%
Nem merem inkább elképzelni, hogy a szirénázó mentőautóval mit csinálnál. Idegbeteg...
2022. febr. 11. 12:04
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi már azokat a gyerekeket is elítéljük, akik egy köhögő lakót elneveztek Grievous tábornoknak. (Obi van Kenobi győzte le a Sithek bosszújában) aki nem ismeri. 😄 Volt olyan, hogy egy lakónál vendég, rokon gyerek Tiszteletem Tábornok Úr-t köszönt neki. A lakónak rosszul is esik, hogy csúfolják, miután valahogy megtudta, honnan jön a tábornok megszólítás.
2022. febr. 11. 12:06
 20/43 A kérdező kommentje:

Igazából zavar, hogy ilyen szar a ház... de szerintem ezt sok helyen hallani, ahogy le is írtátok.

Meg akkor velem van a baj, szarok az idegeim, na. Xanax.

2022. febr. 11. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!