Nem robotok vagyunk,hogy kikapcsoljuk az érzéseinket.
2022. febr. 16. 17:42
32/43 anonim válasza:
Nekem már szelektív hallásom van, hasznos tulajdonság. Munkahelyen 10-12-en vagyunk az irodában, ma megbeszélésünk volt, de nem mindenkit érintett a téma, az egyik kollégám, akit kevésbé érintett, erős hangú, és más munkája volt, és tudtam a megbeszélésre figyelni úgy, hogy ő közben másról beszélt mással, hangosan, ugyanabban a helyiségben. Ugyanígy ki lehet zárni a szomszéd köhögését is. Ennél kellemetlenebb zajok is vannak, amik alattomosan csendesebbnek tűnnek, mégis idegesítőbbek.
2022. febr. 16. 19:50
33/43 anonim válasza:
Ez amiről te beszélsz munkahely.
De ha már otthon sincs nyugta az embernek ahol elvileg lazítana és még ott is zajokat kell szűrnie, az rohadt fárasztó.
2022. febr. 17. 07:52
34/43 anonim válasza:
Ahogy a 33 mondja, ha otthon sem lehet nyugtod az nagy baj. Néha 1-1 köhögés oké. Bár az is igaz hogy a beteg ember még nem tehet róla.Az aposom tüdőbeteg volt, iszonyatosan hangzott mikor köhögött:(
2022. febr. 17. 09:10
35/43 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szándékosan csinálja, hanem mert beteg. Amit sajnálok, de a munkahelyem is zajos, otthon mikor hazaérek, szeretnék csöndben pihenni.
Nem lehet, OK, fejhallgató. De éjszaka csak legyen már csönd, de nem, nem, nem, akkor is megy egész éjszaka a köhögés. Komolyan, szerintem álmában is köhög. Bedugok füldugót éjszakára de basszus gyakorlatilag már egész nap be van dugva vmi szar a fülembe. Nem is egészséges.
2022. febr. 17. 09:48
36/43 anonim válasza:
Nem tudsz távolabbi szobában aludni?
2022. febr. 17. 09:56
37/43 anonim válasza:
HANGSZIGETELJ! Az miért nem megoldás?
2022. febr. 17. 10:18
38/43 anonim válasza:
A korábbi ajánlásokhoz itt van még egy, válogathatsz:
En talán jobban elviselném,ha a szomszédom köhögne.Van egy idõs férfi él a lányaival(akik már ugyancsak nem fiatalok),éjszaka sziszegnek mint a kigyó, morognak mint nem tudom micsoda,verik a falat amikor véletlenül éjszaka megyek a WCre,huzgálják az asztalt, de fogalmam sincs,hogy mit csinálhatnak.Szerin tetek mit csinálhatnak,varázsolnak vagy mit?, én nem hiszek ilyesmiben de nekem nagyon furcsa.
2022. febr. 17. 11:52
40/43 A kérdező kommentje:
Hát inkább elköltözök, amúgy sem itt akartam megöregedni, törődjön a köhögőkkel a kövi lakó...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!