Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Volt már ilyen problémád a...

Volt már ilyen problémád a szomszédoddal?

Figyelt kérdés

Történt már veled olyan, hogy valamelyik szomszédoddal rendszeresen volt valami problémád és ez már a hangulatodra is hatással volt? Akár úgy, hogy próbáltad vele megbeszélni és nem érdekelte, akár úgy, hogy nem is próbáltad valamiért de magadban azért zavart (esetleg azért nem próbáltad mert tudtad, hogy úgyse értene meg mert olyan a természete vagy mert nem akartál konfliktust vagy bármilyen okból).

Van itt bárki is, akivel előfordult már, hogy szorongott a helyzet miatt?

Úgy értem, hogy már előre attól félt, mikor lesz megint valami bosszantó a szomszéd részéről, mikor már rossz kedvűen ment haza emiatt szóval egy nyomasztó érzés.

Szívesen elolvasnék beszámolókat mert nekem is volt már épp elég bajom szomszédokkal és nem azért mert én lennék gonosz hanem miattuk. Nem mindegyikkel, de sajnos mindig valami nem normálisa fogok ki. Most is épp ilyen helyzetben vagyok és ez már amúgy a hangulatomra is kihat, már nyomaszt akkor amikor hazajövök és minden nap eszembe jut, hogy aznap vajon mi lesz.

Már nem egy szomszéddal volt ilyen, de ez a mostani kifejezetten idegesítő.

Jó lenne látni mások ezt hogy élték meg, kinek mi volt a problémája, megoldódott-e, mennyi ideig tartott, okozott-e valakinek komoly hangulatromlást, egyáltalán milyen érzés volt.

2022. febr. 7. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%

Nalunk az oreglany hisztizett allandoan mert az almafa 1 mm-t atert hozza:D

Vegul cirkusz lett

Aztan egetesi tilalom volt a covid hiszti miatt de ez a katasztrofavedelem oldalan nem szerepelt de o odajott a keriteshez kioktatni hogy mi a stajsz

Elkuldtem a pcsaba es azota koszon neki a franc:D

Problema megoldva

Elotte allandoan megallitott beszelgetes cimszo alatt es nem akartam paraszt lenni de untam mar ezt is es mindig masokat beszelt ki

Aztan kiderult hogy engem is kibeszelt pedig nyalizott

2022. febr. 7. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Amióta beköltözött egy cigány család, azóta folyamatosan csak a probléma van.

Nem tisztelik más tulajdonát sem, meg éjjel nappal szól az udvarra kitett hangfalból a nótár mari.

2022. febr. 7. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs problémám ezzel a szomszédommal, szimplán olyan negatív kisugárzása van a nőnek, hogy a liftben se szállok be vele. Hallottam néhányszor hogy beszél az emberekkel, mintha a seggéből húzta volna elő őket. Nem szeretnék a kezei közé kerülni soha, mert orvos.
2022. febr. 7. 20:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt, igen. De amióta bevitték a diliházba, már nincs.
2022. febr. 7. 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Na akkor mesélek.

Mellettünk (baloldalt.) 2 szomszéd van. ALsó lakás, és felső lakás ( a szomszéd lakás ketté van osztva)

1: Alsó lakás. Alkoholista nő+ alkoholista férfi

felső lakás: Alkoholista nő ( az alsó nő testvére) + alkoholista férje.

Mind a négyen hajnalig tartó részeg ordibálás, bútor dobálás, verekedés. Rendőrök csak akkor jöttek ki amikor már több szomszéd is hívta őket. Idegileg kikészültünk, már minden zaj zavart minket. Nem tudtunk aludni, pihenni tőlük. Végül kényszerkilakoltatást kértünk. Az alsőknak el kellett menniük, a felsők is inkább elmentek.( ez több évig tartott)

2. alsó lakás: román csaj aki a lakásban fogadta a kuncsaftjait. Naponta több férfivendége volt, és mi hallgattuk a szexjelenetet.

felső lakás: arab család. A pasas állandóan üvöltött az alsó román nővel, mert ugye ők is hallottak mindent. Végül az arab család elköltözött.

3. alsó lakás: román csaj még mindig

felső lakás orosz család akiknek volt egy autista felnőtt gyerekük, akik mindig üvöltött ha a lenti csajt épp dugták.

Az orosz pasas sok ordíbálás után egy nap rárúgta a román csajra az ajtót. Verekedés lett az épp ott tartozkodó kuncsafttal. Rendőrök végre kijöttek ( mert ugye mi hiába hívtuk) Na ott elmondtuk, hogy a román csaj qrva szó szerint.

A lakás tulaja gyorsan kidobta a román csajt, és az orosz családot is.

1 hónap nyugalom, csend, béke.. majd

4: alsó lakás: angol csaj aki munkanélküli, egész nap otthon van. Fűvezik, és egyéb gyógyszeres drogokat fogyaszt a barátjával együtt. Nappal aludtak, majd délutántól hajnali 5-6 ig ment a buli, ordíbálás, éneklés, verekedés stb.

felső szomszéd: lengyel srác, és a barátnője. Fűveznek, néha veszekednek.

Az alsó lakokkal napi szinten volt vitánk, mert sem pihenni, sem aludni nem lehetett tőlük. Rendőrök időnként kijöttek, de ennyi. Végül egy nap elkaptam a csajt amikor "tiszta" állapotban volt. Közöltem vele, hogy ha még egyszer átkell dörömbölni, vagy át kell menni, én fogok, de akkor kitépem az összes haját, kitépem a hangszálait, és az se érdekel ha börtönbe megyek. Legalább végre alszom egyet. (meglepett, hogy nem jelentett fel fenyegetés miatt) Egy időre csend lett, de nem sokáig. Majd a felső szomszéd srác összeverekedett az drogos csaj barátjával. Rendőrök kijöttek, majd közölték. A drogos csaj barátja nem jöhet a lakásba.

A csaj elköltözött.

Jelenleg:

5: alsó lakás: 4 román srác költözött be ( elvileg csak 2 ember lakhatna benne)

felső lakás: még mindig a lengyel srác meg a barátnője.

Rettegtünk, hogy most mi lesz, de eddig úgy néz ki, hogy 4 hónapja itt lakó román srácok dolgoznak, éjszaka aludnak. Nincs buli, balhé, verekedés. Nagy ritkán hallani, hogy összeülnek páran hangosan beszélgetnek ( valamiért kiabálva tudnak csak kommunikálni) de lehet az idegeink vannak már kint. A fenti lakók néha veszekednek, fűveznek, de nem vészes.

A gond csak 1 van. Nem tudjuk, hogy a román srácok, vagy a fenti lakók de valamelyikük a lakásban fűvezik, és sajnos a büdös fűszag átjön a mi lakásunkba..Na ezt egyre nehezebben viselem. de erre mindig azt mondom: de legalább csend van este.

Ja azt elfelejtettem megírni, hogy a másik oldalon is van szomszéd, Ott egy 30-40 éves hapsi él a fiával kettesben. Szinte semmit nem hallani. Mintha senki nem lakna ott. Szóval velük nincs gond.

2022. febr. 7. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, ez kemény volt!

Merrefelé laksz?

Tippelek: Budapest, VII. ker.

2022. febr. 7. 21:24
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Az egyik szomszéd az ideális. Köszönünk egymásnak, évente váltunk pár szót és kész.

A másik az érdekesebb. Egy néni és az alkoholista férje. Bármit csinálok, mindig jön a néni hogy náluk is csináljam meg. Levélsöprés, fűnyírás, fűkaszálás, hódúrás...

Hát a tökömet. Kertes házam van, ráadásul sarki porta. (1200 m²) Bőven elég nekem ezt is kezelni.

Párszor átmentem, hogy ne legyek bunkó, de akkor meg okoskodott hogy ne így, hanem amúgy, ő nem így csinálná. Kiakasztott. Plusz áttoltam egy indokolatlan kövön a fűnyírót, ami elgörbítette a pengét.

Azóta mindig kedvesen lerázom, látom hogy nem tetszik neki de ez van.

Vannak gyerekeik, azok is segíthetnének, meg ha az öreg nem lenne alkesz és nem törné össze magát mindig részegen, akkor ő is megcsinálhatná. Sőt, akár a mami is, mert semmi baja, csak életében nem dolgozott.

2022. febr. 7. 21:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

6-nak.

Rossz a tipp

Anglia, Malborough. Tipikus angol sorlakások. Egymás mellett vannak a lakások.

2022. febr. 7. 21:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy idős bácsi reggeltől hajnali órákig hallgatta a tv-t maximum hangerőn, de úgy, hogy csukott ablak mellett is lehetett érteni minden szót. Napközben még csak-csak, de éjjel már nagyon elviselhetetlen volt, mégsem mertem szólni. Pár héttel később mégis, mert megelégeltem, hogy hajnali 2-3 óránál hamarabb képtelen voltam elaludni (addig mindig ment a tv), majd keltem 6-kor.

Hiába voltam tisztelettudó, kaptam egy kisebb fejmosást, mert "ez minden, csak nem hangos". Egy ideig így nem is mertem szólni, de mivel csak hangosabb lett a tv, mentem újra. Akkor már emberibb hangnemre váltott, de változás csak akkor történt, amikor az egyik idős néni is szólt már neki.

Előtte hetekig görcsöltem azon, hogy vajon aznap mikor tudok elaludni, és vajon éjjel esetleg újra bekapcsolja (ha épp nem ment), ezzel felébresztve engem, mert erre is volt példa. Abban az időben rendszeresen nagyon keveset aludtam, ami a kedvemre és sajnos esetenként a teljesítményemre is rányomta a bélyeget. De lekopogom, hogy vége c:

2022. febr. 7. 22:41
 10/14 anonim ***** válasza:
86%

@5

Angliaban legális a drog ?

Itthon is nagyon kampányolnak érte, hálistennek kevés sikerrel.

Itt BP-n is volt hasonló helyzet, fiatalok, állandóan átjött a büdös fűnek nevezett szarjának a szaga, mondtam neki egy figyelmeztetés, legközelebb rendőrt hívok. Járt a szája, hogy "alkoholista fideszes" (se fideszes, se alkoholista nem vagyok egyébként), szegénynek nem fért a fejébe, hogy lehet hogy van aki nem szereti a borzalmas szagot (pedig a szagáért senki se szereti:D).

2022. febr. 7. 23:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!