Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Volt már ilyen problémád a...

Volt már ilyen problémád a szomszédoddal?

Figyelt kérdés

Történt már veled olyan, hogy valamelyik szomszédoddal rendszeresen volt valami problémád és ez már a hangulatodra is hatással volt? Akár úgy, hogy próbáltad vele megbeszélni és nem érdekelte, akár úgy, hogy nem is próbáltad valamiért de magadban azért zavart (esetleg azért nem próbáltad mert tudtad, hogy úgyse értene meg mert olyan a természete vagy mert nem akartál konfliktust vagy bármilyen okból).

Van itt bárki is, akivel előfordult már, hogy szorongott a helyzet miatt?

Úgy értem, hogy már előre attól félt, mikor lesz megint valami bosszantó a szomszéd részéről, mikor már rossz kedvűen ment haza emiatt szóval egy nyomasztó érzés.

Szívesen elolvasnék beszámolókat mert nekem is volt már épp elég bajom szomszédokkal és nem azért mert én lennék gonosz hanem miattuk. Nem mindegyikkel, de sajnos mindig valami nem normálisa fogok ki. Most is épp ilyen helyzetben vagyok és ez már amúgy a hangulatomra is kihat, már nyomaszt akkor amikor hazajövök és minden nap eszembe jut, hogy aznap vajon mi lesz.

Már nem egy szomszéddal volt ilyen, de ez a mostani kifejezetten idegesítő.

Jó lenne látni mások ezt hogy élték meg, kinek mi volt a problémája, megoldódott-e, mennyi ideig tartott, okozott-e valakinek komoly hangulatromlást, egyáltalán milyen érzés volt.

2022. febr. 7. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10-nek.

Nem legális. Sőt a törvény szerint tilos. De ennek ellenére szinte mindenki drogozik. Amikor panaszt tettünk a fű miatt, a válasz az volt, hogy otthon saját használatra szívhatja. Végül is nem csodálkozom eezen a válaszon, mert vannak akik annyira pofátlanok, hogy a bíróság épülete előtt szívják a fűvet. Biztosítási helyszínelőként nagyon sokszor tapasztalom, hogy a balesetekben érintettek egyik fele valamilyen drog alatt voltak. Szinte dúl a fűszag a kocsikból. Ilyenkor a rendőr is feljegyzi, és elviszi az utast drogtesztre.

2022. febr. 8. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:

"Magamban zavart, de nem szóltam, mert nem akartam konfliktust." Ilyen volt és NAGYON SOKÁIG TARTOTT!!!

Végül tavaly március 5.-én tört meg valahogyan a jég és rendeződtek a dolgok. De azt hittem, hogy sose lesz vége... (11 év áldatlan állapot volt.)

Az utolsó két évben - 2019.-ben és 2020.-ban - már súlyos üldözési mániától is szenvedtem és éjjel sem mertem a lakásban megmaradni, annyira kikészültem. Szinte folyton a mobilomon lógtam. De már végre vége!

Ui: kérdező, inkább privátban írnám meg a részleteket, ha még kíváncsi vagy olyasmire, amit a nyílt oldalon nem szívesen tennék közzé...

2022. febr. 9. 00:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnos a párommal mi is ilyen helyzetben vagyunk...lassan egy éve keserítik meg az életünket a felettünk lévő n*ger, és ar*b szomszédok (nem merem leírni már, mert még törlik a kommentem...)

A tulajnak kismilliószor szóltunk..rendőrt is hívtunk már rájuk nem egyszer...nem elég, hogy egész nap (itthonról dolgozunk) zajolnak, hangosan, dübögve mászkálnak, ordítanak, röhögnek, zenét hallgatnak..éjjel is ugyanezt teszik..van, hogy hajnali 3-ig. Idegileg már kivagyunk készülve teljesen..a tulaj azt mondta, hogy február 10-étől elmennek innen, ő meg majd tavasszal eladja a lakást..hát nem mentek még el. Tegnap már aludtunk volna..erre a fejünk felett rákezdtek hangosan beszélni meg röhögcsélni..párom kétszer kopogott fel nekik, semmi..aztán én már annyira nem bírta, hogy torkom szakadtából felordítottam, hogy "Shut up!" és akkor végre elkussoltak..

Mi nem látunk ebből kiutat..páromé a lakás, elköltözni nem akarunk..birtokvédelmin gondolkozunk, de nem tudjuk sikerülne-e, mert nem mindig ordítanak, az meg lutri, hogy mikor jönnek ki a birtokvédelmisek..vagy lehet épp nem találnák megfelelően hangosnak a mindennapi dübögésüket sem..

Teljesen tehetetlenek vagyunk..kb a tulajon múlik, hogy mi lesz velünk..

Nincs valakinek ötlete, hogy mit tehetnénk még?

2022. febr. 16. 11:38
 14/14 anonim válasza:
1 éve költöztünk falura, az elején tök jó volt , rendesek voltak a szomszédok stb...Addig míg nem kezdődöt a kukkolás, pletykázás,kíváncsiskodás.Nem tudtunk semmit sem csinálni az udvarban úgy hogy ne táttoták volna a szájukat a kerítésnél.De ami nálam kiverte a biztosítékot, hogy mindennel tűzeltek csak fával nem, és az a tömény büdös füst az udvarunkban csapodot le.Volt, hogy nem láttam ki az ablakon, végül meguntam és lefényképeztem, amit persze észre vettek.Azóta az van, hogy a két szomszéddal össze fogva , azt csinálják ,hogy amikor meglátnak minket , az udvaron vagy az utcán, akkor bemennek a házba.De ettől függetlenül amikor elmennek autóval a ház előtt majd kiesik a kocsiból ,mert lesnek be + halgatoznak az ablakban.Rohadtúl zavar , hogy én vqgyok szarnak beállítva amikor nekik több vaj van a fülük mögött.De probálok nem foglalkozni velük , de elég nehéz.
2022. febr. 23. 21:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!