Mi vesz rá valakit arra, hogy Debrecenben egy szoci lakótelepen 57 millióért vegyen egy panelt és ott éljen?
Figyelt kérdés
Én először azt hittem csak viccel mikor látogatóban voltam nála. Az az igazi szürke szoci lakótelep nagyon rossz utakkal, fura alakokkal. A város sem volt sokkal jobb, a nagy forgalmi dugók feltűntek.
Kérdeztem hogy jól érzi-e magát ott, így, de nem igazán kaptam választ. Ráadásul nem is keres jól.
tegnap 08:11
1/7 anonim válasza:
Ez az amikor valaki nem igazán tud mit kezdeni a lottónyereménnyel.
2/7 anonim válasza:
Inkább ott, mint mondjuk Pesten dupla ennyiért. Én voltam Debrecenben és nagyon kellemes csalódás volt.
3/7 A kérdező kommentje:
Mi tetszett benne? A Nagytemplom, templomok tetszettek, plusz ott a sétálóutca az nem rossz, bár sok a beton. A nagyerdő ott a tónál meg az állatkert ami tetszett még, más nem igazán.
tegnap 08:46
4/7 anonim válasza:
Hát én ennyi pénzből nem a kényelmes zsúfoltságot választottam volna. Egy embertárolóért kiadni ennyi pénzt....
5/7 anonim válasza:
"nagyon rossz utakkal, fura alakokkal."
Rossz utak, fura alakok mindenhol vannak Magyarországon.
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy nagy falu. Nagyon lepusztult és unalmas hely. Több a csóró putris c mint mondjuk egy átlag borsodi városban.
7/7 anonim válasza:
Szerintem akit nem vet fel a full sok mani, az örül, hogy egy ilyet kap. Embere válogatja, neki ez elég, amit el kell fogadni. Miért? Másnak meg egy luxushodály sem lenne jó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!