Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egy reggel hozzám érkezett...

Egy reggel hozzám érkezett szerelő keresztbe állt a felhajtónkon, erre elég erélyes stílusban felhívott a szomszéd, okés ez a stílus?

Figyelt kérdés
Hogy ő negyed órán belül elmegy és idézem "nagyon sürgősen tűnjön el onnét" ez az ember. Közös a felhajtónk, mert ez egy ikerház, közös kapuval. Igaza volt, mert nem lehetett kijárni tőle, de akkor is.
tegnapelőtt 18:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérni is lehetett volna, ez igaz. Lehet rossz lábbal kelt, és rajtad vezette le.
tegnapelőtt 18:23
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tényleg rossz napja volt, vagy fontos volt, hogy idöben odaérjen, ahová készült, vagy ez a sokadik eset, hogy valaki telibeparkolja a kijárót.

Mellesleg eleve neked kellett volna a szerelöt figyelmeztetni, hogy álljon máshogy/máshová!

tegnapelőtt 18:47
 3/17 anonim ***** válasza:
15%
Okés.
tegnapelőtt 18:54
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem okés, de én is eléggé fel tudom húzni magam, amikor indulnék el, de nem tudok, mert a kapu előtt áll egy idegen autó. (a kihajton). Szerintem én is ingerülten szólnék, pedig alapból udvarias és csendes típus vagyok.
tegnapelőtt 18:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 5 éve költözött mellénk egy család, azóta építkeznek/felújítanak, és emiatt 5 éve állnak keresztbe a szerelők a közös felhajtón.

Igen, nekem is kivan tőlük a (kitöröltem).

Esetemben a szomszédnak, a te esetedben pedig neked kellett volna szólni, hogy a kocsijával ott útban lesz.

Most mégis a szomszéd a hibás, pedig a te szerelőd lépte át az ő határait, te nem figyelmeztetted őt, hogy akadályozta a szomszédot a közlekedésben.

Nyilván szólhatott volna szebben is; nem tudom, hogy nálatok ez mennyire gyakori, hogy elállják mások a kijáratot.

tegnapelőtt 18:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Családom Belgiumban lakik, zsúfolt városreszben, de még soha egyetlen egyszer sem fordult elő ott, hogy valaki elállta volna a feljarojukat. Itthon, mint valami rossz vírus, ezen állandóan idegeskedek reggel, hogy na vajon ki tudok e menni, vagy nyomnom kell a dudát reggel fél hétkor, felébresztve ezzel a fél környéket.. Juj de utálom én is. Nem csoda, ha ingerült volt szerencsétlen.
tegnapelőtt 19:04
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
talán legközelebb ne állják el a látogatóid a feljáróját, és akkor nem kell majd az érzékeny lelkecskédnek sértődöznie.
tegnapelőtt 20:03
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A stílus nem oké, de én eleve mondtam volna a szerelőnek, hogy hova tud megállni, ahol nem lesz útban.
tegnap 00:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A te feladatod lett volna rögtön vagy akár előre figyelmeztetni a szerelőt, hogy hova állhat. De nyilván a szomszédnak a qrva anyját, hogy nem szuper toleráns veled, miközben feltartottad reggel, mikor az emberek többsége siet a munkába.

Majd legközelebb odafigyelsz. Egyébként meg ha valaki stílusát elfogadhatatlannak érzem, akkor ott helyben állok ki magamért, nem lapítok és utólag vagyok kemény a háta mögött.

tegnap 00:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is bunkóság hogy a szerelőnek nem szóltál hogy ne álljon oda.
tegnap 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!