Egy reggel hozzám érkezett szerelő keresztbe állt a felhajtónkon, erre elég erélyes stílusban felhívott a szomszéd, okés ez a stílus?
Vagy tényleg rossz napja volt, vagy fontos volt, hogy idöben odaérjen, ahová készült, vagy ez a sokadik eset, hogy valaki telibeparkolja a kijárót.
Mellesleg eleve neked kellett volna a szerelöt figyelmeztetni, hogy álljon máshogy/máshová!
Kérdező, 5 éve költözött mellénk egy család, azóta építkeznek/felújítanak, és emiatt 5 éve állnak keresztbe a szerelők a közös felhajtón.
Igen, nekem is kivan tőlük a (kitöröltem).
Esetemben a szomszédnak, a te esetedben pedig neked kellett volna szólni, hogy a kocsijával ott útban lesz.
Most mégis a szomszéd a hibás, pedig a te szerelőd lépte át az ő határait, te nem figyelmeztetted őt, hogy akadályozta a szomszédot a közlekedésben.
Nyilván szólhatott volna szebben is; nem tudom, hogy nálatok ez mennyire gyakori, hogy elállják mások a kijáratot.
A te feladatod lett volna rögtön vagy akár előre figyelmeztetni a szerelőt, hogy hova állhat. De nyilván a szomszédnak a qrva anyját, hogy nem szuper toleráns veled, miközben feltartottad reggel, mikor az emberek többsége siet a munkába.
Majd legközelebb odafigyelsz. Egyébként meg ha valaki stílusát elfogadhatatlannak érzem, akkor ott helyben állok ki magamért, nem lapítok és utólag vagyok kemény a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!