Miért vannak kiakadva a környékbeliek a tűzijátékozás miatt?
Mert azt az összeget lehetne értelemesebb célokra fordítani. Pl ne omoljon rád egy kórházi homlokzat. Ne legyen full kutyahúgy az utca.
Lehetne tűzijáték, de kissé szerényebb és olcsóbb.
Ha nem lenne hatással a környezetre, illetve a környezetükben élőkre, akkor szerintem a kutyát nem érdekelné. De így, hogy ha tetszik, ha nem, a szomszédnak is el kell viselnie, hogy valaki abban leli örömét, hogy a pénzét pár perc alatt fellövi, szerintem másnak is lehet beleszólása.
Mi már falun lakunk, itt szerencsére nincs akkora durrogás, mint amikor Pesten laktunk, de tényleg elképesztő, hogy milyen összegeket ellövöldöznek az emberek. Nyilván az ő pénzük, ezért közöm nincs hozzá, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyit panaszkodnak az emberek, hogy minden drága, aztán elmennek és 30-40 ezret költenek valamire, ami pár perc alatt a semmivé lesz.
- félnek tőle az állatok
- balesetveszélyes
- a legtöbbször még csak nem is szórakoztató, szép, élvezetes... csak idegesítő és hangos
Nekem sem tetszik mikor a szomszéd már reggel 6-7kor nyírja nyáron a füvet a telken, mikor egész éjszaka ugatja a kutyája a semmit,stb.
Én is elviselem (pedig ez gyakrabban van mint szilveszter), akkor ő is viselje el hogy tűzijátékozok.
Nézzük meg az előnyeit/hátrányait.
kontra:
- megszokottá vált, a kisgyerekeket leszámítva már nem ad semmi komoly élményt
- eszméletlen drága - egy augusztus 20 árából fel lehetne újítani egy iskolát kb
- kiborítja az állatvilágot, állítólag még a méhek is megb.szódnak tőle
- nagyon rövid szórakozás
- balesetveszélyes
pro:
- látványos
- közösségi élmény
- fel lehet vele vágni
Nem részletezem tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!