Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért vannak kiakadva a...

Miért vannak kiakadva a környékbeliek a tűzijátékozás miatt?

Figyelt kérdés
Pedig elég sokba kerül. Inkább élveznék, mint háborogjanak!

dec. 31. 10:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván az állatok miatt esetleg a felesleges költekezés miatt...
dec. 31. 10:11
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

Mert azt az összeget lehetne értelemesebb célokra fordítani. Pl ne omoljon rád egy kórházi homlokzat. Ne legyen full kutyahúgy az utca.

Lehetne tűzijáték, de kissé szerényebb és olcsóbb.

dec. 31. 10:14
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem lenne hatással a környezetre, illetve a környezetükben élőkre, akkor szerintem a kutyát nem érdekelné. De így, hogy ha tetszik, ha nem, a szomszédnak is el kell viselnie, hogy valaki abban leli örömét, hogy a pénzét pár perc alatt fellövi, szerintem másnak is lehet beleszólása.

Mi már falun lakunk, itt szerencsére nincs akkora durrogás, mint amikor Pesten laktunk, de tényleg elképesztő, hogy milyen összegeket ellövöldöznek az emberek. Nyilván az ő pénzük, ezért közöm nincs hozzá, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyit panaszkodnak az emberek, hogy minden drága, aztán elmennek és 30-40 ezret költenek valamire, ami pár perc alatt a semmivé lesz.

dec. 31. 10:21
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

- félnek tőle az állatok

- balesetveszélyes

- a legtöbbször még csak nem is szórakoztató, szép, élvezetes... csak idegesítő és hangos

dec. 31. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
A tűzijáték még egy dolog, bár én arra sem adnék ki soha egy forintot sem, viszont legalább látványos. De hogy a petárdában mi a jó, azt tényleg nem tudom.
dec. 31. 10:53
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Nekem sem tetszik mikor a szomszéd már reggel 6-7kor nyírja nyáron a füvet a telken, mikor egész éjszaka ugatja a kutyája a semmit,stb.

Én is elviselem (pedig ez gyakrabban van mint szilveszter), akkor ő is viselje el hogy tűzijátékozok.

dec. 31. 12:07
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Én pl azért, mert a kertembe is dobálják. Attól tartok hogy valamiben kárt tesznek. Ez a szórakozása a kisebbségi szilveszterezőknek. Ahol kutya van, oda még viccesebb bedobálni. Vihognak mint az elmebetegek
dec. 31. 12:11
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Szép, csak ha belegondolunk, hogy 1/ az öregek már kevésbé bírják cérnával, már ha nincs egy pár jó kis füldugója hozzá 2/ a háziállatok megvadulnak tőle 3/ az adófizetőkről meg szépen lehúzzák a bőrt érte..
dec. 31. 12:46
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

Nézzük meg az előnyeit/hátrányait.

kontra:

- megszokottá vált, a kisgyerekeket leszámítva már nem ad semmi komoly élményt

- eszméletlen drága - egy augusztus 20 árából fel lehetne újítani egy iskolát kb

- kiborítja az állatvilágot, állítólag még a méhek is megb.szódnak tőle

- nagyon rövid szórakozás

- balesetveszélyes

pro:

- látványos

- közösségi élmény

- fel lehet vele vágni

Nem részletezem tovább

dec. 31. 13:52
 10/13 anonim ***** válasza:
33%
Nekem a környezeti és zajártalommal van a problémám, ill. azzal, hogy szerintem nincs rendben, ha sokan csak más emberek érdeksérelmének árán képesek "jól érezni" magukat. Az, hogy van olyan dilis közöttük, aki még eladósodni is képes egy pár perces látványért, már meg sem lep és már sajnálni sem tudom az ilyen embert úgy, ahogyan azt sem, aki belesérül a személyre szabott idiotizmusába. Nem szomorít el, ha egy ilyen feltűnési viszketeg embernek megszakad a szíve vagy leszakad róla valamelyik végtagja egy köteg általa vásárolt petárdától.
dec. 31. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!