Ha Magyarország mostanra már csak kínai hitelből képes fennmaradni, nem kellene teljesen elfelejteni az olyan rongyrázást mint például a tűzijátékozás augusztus 20-án?
Figyelt kérdés
aug. 6. 10:38
1/10 anonim válasza:
Azzal gyakorlatilag elismernék, hogy államcsődközeli helyzetben van az ország. Ezt őkegyelme, sosem engedné meg. Mármint, nem az államcsődöt, hanem azt, hogy elismerik.
2/10 anonim válasza:
Nem.
A hitel nem fennmaradáshoz, hanem fejlesztéshez kell.
Lassan már mindenki rendez tüzijátékot, elfelejtés helyett egyre népszerűbb.
3/10 anonim válasza:
Egyetértek a fejlesztéssel. Csak kár, hogy ez nem az ország fejlesztését jelenti, hanem a hatalom és vagyon fejlesztését.
4/10 anonim válasza:
Inkább azt kell kideríteni hogy hová lesz az adónk.
5/10 anonim válasza:
A hiteltől függetlenül sem kellene a tűzijáték. Én legalábbis nem szeretem, nekem dögunalom 2-3 perc után. Ráadásul károsítja a környezetet: szennyezi a levegőt, megzavarja az állatokat. De sokan szeretik, azért csinálják.
6/10 anonim válasza:
Az csak csepp a tengerben. Naponta többet tapsolnak el hülyeségekre.
7/10 HakapiszikMatyi válasza:
8/10 anonim válasza:
7) ez régi cikk, azóta sok minden történt.egyébként bőven van bevétele amerikának, tehát nem borul fel a költségvetés és nem szorulnak hitelfelvételre.
9/10 anonim válasza:
8# Arra gondolsz, hogy az orosz-ukrán háborúból most bőven van bevétele? Sőt a közel-keleten is alakul valami...
10/10 anonim válasza:
Konkrétan amit felvettek hitelt, azt most szépen kilőtték az égbe. Ezért megérte felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!