Tegnap este spiccesen ordibáltam a ház előtt, és valaki kikiabált, hogy reméli, hogy meghalok, ez nem túl durva?
Figyelt kérdés
jan. 5. 13:43
2/13 anonim válasza:
Ha nem vagy tekintettel másokra, ne várd el hogy feléd azok legyenek.
3/13 anonim válasza:
Szerintem egy "kussolj" elég lett volna.
Elég durva vadidegenek halálát kívánni egy ilyen dolog miatt.
4/13 anonim válasza:
Mondjuk függ attól is hogy mit ordibáltál te...
5/13 anonim válasza:
Ha mondjuk hangosan elkezdtél cigányozni is, és utána ezt egy roma kiabálta rád vissza, akkor teljesen érthető.
6/13 anonim válasza:
Szerintem erős más halálát kívánni, viszont nem mindegy, előtte te konkrétan miket ordibáltál, és hogyan viselkedtél mellé.
7/13 anonim válasza:
#6:
Pontosan. Ha ő is olyanokat kiabált, hogy "Mindenki dögöljön meg!!!!!" vagy hasonló, akkor amilyen az adjonisten...☺️
8/13 A kérdező kommentje:
Azt kiabáltam csak, hogy lakik ebben a tömbben egy lógó mellű férfi, és kiabáltam, hogy hol van most?
jan. 5. 14:27
10/13 anonim válasza:
"Elég durva vadidegenek halálát kívánni egy ilyen dolog miatt"
Szerintem inkább az a durva, hogy elvileg civilizált, értelmes emberek vagyunk, erre a kérdező még csak itt tart fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!