Mikor volt az első olyan alkalom, amikor egy "felsőbb hatalom" (pedagógus, szülő, nagyszülő, felettes) kipécézett magának? Hogyan lett vége
Az első ilyen alkalom nálam gimi utolsó évében volt.
Kaptunk egy helyettesítő tanárt, aki ki nem állhatta a csendesebb, visszahúzódóbb diákokat, rám pedig pontosan illettek ezen jelzők. Tipik' stréber voltam, annak is hívtak, tanároknak sosem volt velem semmi gondjuk, szóval képzelhetitek az osztálytársak mennyire jól szórakoztak a helyzetemen.
Minden órán engem beszéltetett, kérdezett messze a legtöbbet, majd mindenbe belekötött, amit mondtam, ha olyanja volt, szándékosan félreértett, belemagyarázott nyakatekert dolgokat a válaszaimba. Már szabályosan rosszul voltam azokon a napokon reggel, amikor vele volt óránk..
Nem mertem kiállni magamért, a fiúk jókat szórakoztak rajtam, szünetekben én voltam a téma, a lányok pedig kínosan feszengtek órákon, amikor a tanár így viselkedett velem. De senki nem szólt semmit. Dióhéjban ennyi lett volna. Viszont úgy oldódott meg, hogy pár hónap után kicsapták. Ugyanazt eljátszotta másik osztályokban is, mint velem, aztán egy ponton eljutott az igazgató fülébe, aki azonnal kicsapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!