Halálesetkor miket kell intézni?
Idősek otthonában halt meg nagyszülőm.
Elvileg volt már kint az orvos és nem lesz boncolás.
Miket kell ilyenkor intézni?
Édesanyám nem fogta még fel mi van, én meg keveset tudok a dolgokról.
Részvétem!
Az otthonban is segítenek, de bármelyik temetési iroda, teljeskörűen elintéz mindent, az igényeiteknek megfelelően.
Először is fogadd őszinte részvétemet.
Egyik családtagom sem idősek otthonában halt meg, csak azt tudnám elmondani, mi a teendő, ha a családtag otthon hal meg és mi az, amikor kórházban.
Amikor Édesanyám a saját otthonában halt meg, a kiérkező orvos készségesen, pontosan elmondta, mi a teendő, és amikor Nagymamám elhunyt kórházban, szintén pontosan elmondták.
Azt javaslom, hogy kérdezd meg, el kell, hogy mondják az idősek otthonában pontosan, hogy mi a teendő.
Sajnálom a veszteséged.
Hívd fel az idősotthont, segítenek. Nekem nagymamám halt meg ilyen intézményben, a többi rokon szintén "lebénult" a hír hallatán, megkérdeztem, mi a teendő (engem eleve az intézmény értesített, tényleg olyan szinten lebénultak a szüleim (is), hogy nem is hívtak, nem tudták, hogy kellene ezt velem közölni), készségesen és empatikusan segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!