Manapság melyik cégnél éri meg csomagfutárkodni?
Gondolok itt pl: DPD, MPL, DHL, Sprinter, Foxpost, Express One stb.
Ahol nem hajtanak agyon, 100 cím van kb naponta és nem 200, szabad a hétvége, valamint olyan nettó 350.000 - 400.000 körül lehet keresni.
200 cím Budapest központi részeit leszámítva sehol sincs egy nap, maximum karácsony közeledtével.
A napi 100 cím az reális egy nagyobb vidéki városban, de általában olyan napi 70-100 között ingadozik.
A pénz az alapból megvan a nettó 300-400 és még emellé kapsz egy csomó borravalót, az a tied lesz ami naponta elérheti akár a 30 ezret is szóval még többet is fogsz hazavinni.
GLS-ről beszélek persze de nincs ez másképp a többinél sem szerintem.
GLS. Pontos, gyors, sms funckiok, gls csomatpontok/atveteli pontok. a tobbi kalap kuka. multkori GLS pasi annyira raert, hogy menj a kocsihoz nyitva ajto azt ivott egy laza korty vizet, nem ugy nezett ki, mint aki orult modon megy cimrol cimre.
punktum
Nekem wolt futaros ugyfeleim vannak. Nincsenek anyagi problemaik. Az vallalkozoi hatterrel megy.
Tanulo jogviszonyban sokkal olcsobb a vallalkozas havonta. Ezt ellenorizd.
Nem hajtja egyik se szet magat,nyugodt eletuk van.
Beszeljel nyelveket.
Annyi munkaidot vallalsz es akkor amikor akarod. Belvarosi redzen erdemes laknod. Az oktogon meg nyugati a legjobb hozza.
Szerintem GLS.
Nálunk faluban is hozza mindig kb délben, nincs annyira terhelve, mindig kedves, néha szoktunk beszélgetni, mivel olyan sokszor találkozunk... xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!