Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megéri az a munkahely ahol...

Megéri az a munkahely ahol 12h elteltével érsz haza reggeli keléstől számítva?

Figyelt kérdés

Ingázás miatt. Szinte csak aludni járok haza, hétvégén meg pihenek, sehová nem járok.

Fiatal 20on éves vagyok, úgy érzem semmi életem.

2024. febr. 21. 05:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az ébredéstől a munkába indulásig eltelt időben olyasmit is csinálunk, amit akkor is, ha nem mennénk munkába. Délután van bevásárlás is a hazaérés előtt? Ez a 12 óra mind a munka, várakozás, közlekedés?

Mindentől eltekintve, ez akkor is sok. A 4+3 napos munkahét, vagy a 6 órás munka sokkal emberibbnek hangzik, meg a legalább részleges home office. Ezt a 12 órásat csak átmenetileg bírnám, és közelebb költöznék vagy a lakóhelyhez közelebbi munkát keresnék.

2024. febr. 21. 13:22
 22/24 anonim ***** válasza:

Én ugyangy dolgozom, sokszor mire hazaérek, nincs is meg a 8 óra arra, hogy aludjak, miután ettem meg tisztálkodtam, és akkor még össze nem söpörtem, semmi egyebet nem csináltam.

Én szeretem a munkám, nekem megéri. Ha te annyira nem szereted, akkor lehet érdemesebb mást keresni.

2024. febr. 21. 17:02
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez van, ha nem lenne hibrid munkarend már felmondtam volna.
2024. febr. 21. 17:29
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

12:

Igen SAJNOS nem kirívó a 12 óra. Normális világban ajtótól-ajtóig max 7 orának szabadna lenni a munkának szerintem .

2024. febr. 21. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!