Megéri az a munkahely ahol 12h elteltével érsz haza reggeli keléstől számítva?
Ingázás miatt. Szinte csak aludni járok haza, hétvégén meg pihenek, sehová nem járok.
Fiatal 20on éves vagyok, úgy érzem semmi életem.
Három dolgot jó figyelembe venni munkavállaláskor:
- el tudod-e végezni a feladatot
- akarsz-e ilyen feladatot végezni
- anyagilag megéri-e
Ha bármelyikre "nem" a válasz, érdemes más munkát keresni.
Nekem biztos nem. A 6 órás sem érte meg, ha fizikailag 8-8,5 órát voltam oda, mert az odautat senki nem számolja. Pedig az időnk a legértékesebb. Az senki nem adja vissza.
Szerencsére már nincs munkahely az életemben.
En is igy dolgozom. Még pályázgatni sincs erom. A profession alapján csak kagtinteni kell a jelenkezeshezvde onnan meg nen jelentkezik soha senki.
Tehát celiranyosan cégek karrierportaljan es hirdetéseken keresztul jobb palyázni vagy munkaügyibol hozni hirdetéseket.
De engem annyira kivesz már a jelenlegi helyem hogy agyam sincs már ilyenekre mikor hazaerek. Csak végre eszek furdok egy kis net és alvás. Nekem sincs életem. Hétvégén sem. De még rokonaim sincsenek.
Szoval abban látom ilyen melok mellett leginkabb a bajt higy leszivja az időt energiát de az agyat is amikkel a jövőt kéne épiteni de arra már nem marad szufla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!