Gerycy kérdése:
E napon 21.12.2022. Történt egy kis munkahelyi baleset, amire kaptam tetanusz-t, azt peddig azért hogy ne legyen bármi probléma a későbbiekben. Nos a kérdésem a következő : Mennyi idő elteltével lehet rá alkoholt fogyasztani?
Figyelt kérdés
Tehát mennyi idő elteltével lehet fogyasztani alkoholt tetanusz oltás után?
Mivel a Google a barátom, és keresgéltem a neten ehez kapcsolatos leírásokat, semmit nem találtam! Csak a covid /os hülyeséget. Ami abszolút nem érdekel.
2022. dec. 29. 08:32
1/7 anonim válasza:
Azért nincs róla infó, mert nem nagyon van a kettőnek köze egymáshoz.
Simán lehet alkoholt innod. Nem lesz károsabb, mint egyébként is lenne.
2/7 anonim válasza:
Akár aznap. Ha nem lehetne, mondták volna
3/7 anonim válasza:
HOgy lehet valaki ennyire alkoholista ,hoyg probléma egy napig nem fogyasztani alkoholt?
4/7 anonim válasza:
3, hogy lehet valaki ennyire korlátolt, rosszindulatú, és értetlen, hogy egy ilyen kérdésbe beleszövi az eltorzult agya végtermékét, amiben olyanok vannak, hogy alkoholizmus, probléma, meg 1 nap ?!
5/7 anonim válasza:
Ha az ember az interneten nem talál egy témáról semmilyen szabályozást, az egyetlen dolog miatt lehet: hogy az adott témában nincsen semmilyen korlátozás. Ami nincs, azt ugyebár nem lehet megtalálni. Álmomban nem merülne fel, hogy bármilyen oltás után tilos az alkoholfogyasztás. Az oltás nem olyan összetételű, mint egy gyógyszer, hanem a védekezőrendszert mozgósítja.
6/7 anonim válasza:
Covid-oltás után is ittam 4 vagy 5 sört, semmi bajom nem lett. Mondjuk az orvos mondta, hogy rövidet is nyugodtan, de azt nem bírja a gyomrom.
7/7 anonim válasza:
Engem baleset ért enyhén alkoholos állapotomba és a korházba kaptam tetanuszt! Akkor ha nem lehetne nem adtak volna vagy max másnap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!