Karácsony előtt felmondani?
Megkaptam a hírt, hogy felvettek egy másik helyre. 1 hónapos felmondási időm van, úgyhogy minél hamarabb fel kell mondanom. Csak az a vicces, hogy ma kaptunk egy csomó karácsonyi ajándékot, egyik felettesünk kézzel készített mindenkinek valamit. Kaptam lapot is hogy mindig lehet rám számítani és nagyon jól dolgozom. Holnap fel kéne mondanom de ezek után mégis hogy? Megmelengették a szívemet. Bár ha jobban belegondolok, ez csak egy kis csont, amit idedobtak, bónuszt nem kaptunk :D
Volt már aki ünnepek előtt mondott fel? Hogy fogadták? Mennyire fogok tűnni hálátlannak?
Felmondtál? Ha igen, hogyan fogadta a főnököd?
Én eddig 2x mondtam fel, de kb. 2 hónapon belül lesz a 3. alkalom.
Az első viszonylag jó sikerült, szememre hányták, hogy betanítottak, most nekik lenne rám szükségük. Én meg mondtam, hogy ilyen mérgező közegben nem fogok dolgozni. A (nem közvetlen) felettes értette. Második alkalommal már szemétkedett a főnök, kértem véleményt (kötelesek adni és kellett is a köv. helyre), nem mertek lehúzni (a tróger madárnak akart nézni, nem akart adni, szerinte ez opcionális lehetőség), mert tudták, hogy rossz vélemény esetén simán beperlem őket. Tudtam volna bizonyítani, hogy mennyit és hogyan dolgozatam.
Igen felmondtam :D Jól fogadta, nem került szóba, hogy miért pont karácsony előtt. Megértette az okot.
Köszi a válaszokat, rájöttem, hogy bár cukik voltak, azért egy kis ajándék nem teszi semmissé, hogy nem szeretek itt dolgozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!