Ebben a sz.aros országban egyszerűen lehetetlen normális munkát találni. És akkor Magyarország előre megy? Már kevés fizetésért sem vesznek fel magyart.
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 23:34
11/38 A kérdező kommentje:
Hagyjál már ezzel a piacképes tudással. Mi neked a piacképes tudás mégis???
2023. nov. 1. 00:48
12/38 anonim válasza:
Orvosi, programozói, IT, néhány mérnöki, rengeteg szakmunkási... végzettség szerintem piacképes.
Ha neked van egy szabad bölcsész, vagy más hasonló végzettséged akkor ne reménykedj millióról.
13/38 A kérdező kommentje:
A felsoroltak közül kettővel is rendelkezem.
2023. nov. 1. 01:16
14/38 anonim válasza:
Ki mondta, hogy elore megy? Ja, az a dzsippo bunozo, akit mindig megvalasztanak?
15/38 anonim válasza:
Tulajdonképpen majdnem, hogy igen..hacsak nem vagy valakinek az ismerőse. :-)
16/38 anonim válasza:
Lehetsz te orvos szenyor burkoló programozó is de ha olyan a személyiséged, hogy az útszéli gázolt macska különb nálad nem fognak felvenni.
17/38 anonim válasza:
Erdekes.. kb 15 eve melozok es szinte minden melom normalis volt. Magadban keresd a problemat
18/38 anonim válasza:
Üdvözöllek magyar valóságban! Ebben az országban az számít kinek a fontos valakije vagy.
20/38 anonim válasza:
Én sem találok. Tavaly gyakornokként 155 munkára jelentkeztem. Most szereztem szakmát amiben jó vagyok, nyelvvel, és tanulnék még nyelvet (Angol C1, tanár is lenne, aztán német vagy orosz) és senkit nem érdekel ez.
Több helyre jelentkeztem, de a munkákra amikre jelentkeztem 40-50 fő jelentkezik. :")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!