Magyarországon miért ennyire régimódiak/egyszerűek az emberek?
Ezt nehezen hiszem el. 33 vagyok kb első generéjsön aki felnőtt a gépekkel és mindenki használja szereti, még a 60 feletti édesanyám is. Tehát miről is van szó? ;))
Persze egy két számítógép ellenes biztos van, de elenyésző vagy nem feltűnő. Neked így jött ki a lépés.
34 vagyok. Okos oraval (oke fitbit) 2 szamitogep egy laptop 3 tv, iphone max, meg a k.va vizes palackom is okos. Meri mennyit iszok es emlekeztet hogy igyak
Biztos van aki nem szereti az ilyen okos kutyuket de nem az az altalanos
U.i.: no vagyok
Én is azért kérdezem, mert 31 vagyok, én is értek a gépekhez, apám is. A 28 éves húgom segghülye hozzá, mert nem érdekli.
De az 50-es munkatársaim is online intéznek mindent.
Mert közeleb állnak a természeti felfogáshoz.Az idegenkedés egy ösztönös reakcio:minen, minden UJ egyben MÁS is,és ezért veszélyes.Évezrdes reflexek.
Különben:tartsuk szárazon a puskaprt!Mi van egy katasztrofa esetén?Hová sikonganának fát vágni nem tudo,önfenntartás önvédelm MINIMÁLIS képességével sem rendelkezö emberek?..
Orditanának:"Csináljon vmár valaki valamit" A leg kiszolgáltaottabbak a 30 alttiak ,lennének.
Tehát:okos alkalmazás az ujnak,de nem életvitleszerú bunko-fón ba bujás,/látjuk naphossat/amellett a az önellátás önvédelem fenntartása,férfiasság ,és a nyers természesség fenntartása arra az idöre amikor nem nyunyok vékony számitogépes matatásra szoktaott vékony ijjai,henm önmagát -családját- házát- hazáját megvédeni képes zord és masculin férifak ereje lesz mérvadó.és egyben élet fenntarto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!