Jól látom, hogy eljött az idő Magyarországon amikor egyszerűen már lehetetlen családot alapítani anyagi szempontból?
Szerintem jól látod. Nem véletlenül mennek el a fiatalok a határon túlra.
Lehet, hogy nagyjainknak más a véleménye Magyarország lényegi részéről, mint Neked.
Pont ezért tart itt az ország, mert itt mindenki munkásréteg.
Svájc meg azért, mert nincs munkásréteg, kell a bevándorló.
Bár nincs benne a 2022-es adat, de lakosságarányosan verjük a finneket, osztrákokat, németeket, és szeretném felhívni a figyelmet az Olaszokra. Sok statisztikát néztem már, de az mindig feltűnt, hogy az olaszok valamit nagyon elrontottak. Nem néztem utána, hogy miért, de ott tényleg nagy bajok vannak. Ettől függetlenül, Magyarország nem lóg ki a sorból. Tehát nem tudnád megmondani születésszám alapján, hogy ki mennyire gazdag ország, mert szegény országok jobb helyre kerülnének, gazdagok pedug vagy gazdagabbak nagyon hátra.
Úristen ötös!!!!
Ez nem volt szép tőled, hogy leírtad, hogy előzzük az osztrákokat, finneket 😁
Ezt a libsi nem szereti.
Ennek nincs köze a belpolitikához. Arányosan több gyerek születik nálunk, mint Finnországban, Ausztriában, Németországban? Igen. Akkor lehet összefüggést állítani aközött, hogy minél gazdagabb egy ország, annál több gyerek születik és a gyermekszületés kapcsolatban áll a gazdasággal? Nem.
Felkéne fogni, hogy ez a válasz csak erre irányul és NEM a belpolitikára. Csak sajnos vannak ellenzékis birkák is, akik ha egy jó statisztikát látnak, pánikrohamot kapnak, nehogy már az aktuális elnök dicsérve legyen, de nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy ez a statisztika csak a gazdasági teljesítménnyel arányos gyermekvállalást cáfolja. Nincs köze Orbánhoz, szóval a ellenzéki birkák elmehetnek piszkálni a fideszes birkákat máshova, mert ez most nem az a téma itt.
"El kéne dönteni fidernyákok mi legyen a "
Látom magas ez neked.
A gyerekszám csökken, de még így is verjük őket.
Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!