Itt Magyarországon miért ilyen szemetek az emberek? Egyszerűen megáll az eszem!
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 22:09
1/10 anonim válasza:
Mi a problémád? Bővebben is kifejthetnéd,hogy mit értesz a "szemetek" alatt.
2/10 anonim válasza:
Nem értem miért kell mindenben általánosítani?
De akkor Te is szemét vagy?! Kezdj el Te változni és hátha a környezeted is változik.
3/10 anonim válasza:
Vannak nagyon rendes emberek is, de tényleg sok szemét is van. Hogy máshol milyenek az emberek, nem tudom. Nem Magyarországon élsz?
4/10 anonim válasza:
Tudod, akik gyávák a saját kis egyéni élethelyzeteikben (és úgy vettem észre, hogy kis országunkban sok a gyáva sz*r ember), azok igyekeznek másoknak (akikről úgy gondolják, hogy nem tudnak ártani, viszontkellemetlenkedni nekik) betartani, gonoszkodni, szemétkedni velük, hogy valamelyest kompenzálva érezhessék magukat az őket ért kellemetlenségek, sérelmek miatt.
Én így látom...
5/10 anonim válasza:
4-es válaszoló! Pontosan úgy van,ahogy mondod. Erre mondták anno dédszüleim,hogy a tipikus magyaros felfogás: "ha az én tehenem megdöglött,akkor dögöljön a szomszédé is!" Első válaszoló voltam...
6/10 anonim válasza:
Te ne legyél szemét azért mert köztük élsz. Ne keveredj korpa közé...
8/10 A kérdező kommentje:
ahogyan viselkednek másokkal.
2013. aug. 24. 18:48
9/10 anonim válasza:
Nem tudom hogy máshol milyenek az emberek mert nem éltem külföldön. Bár állítólag valahol kedvesebbek.
10/10 anonim válasza:
Amerikában is szemetek.
Például kicsinálták Kennyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!