Elképzelhető hogy évek múlva Magyarországon olyan nagy lesz a szegénység, és még ennél is rosszabb a közbiztonság, hogy egyszerűen nem lehet majd normálisan élni, el kell költözni?
10:15
nem azért kérdeztem mert nem szeretek élni, szar az élet, hanem csak kiváncsi voltam, mert az elmúlt 1 hónapban eléggé veszélyesnek találtam az utcán való közlekedést :P
10:36
haha :D
Szerintem valami olyasféle jön,hogy bazi nagy szegénység,bazi nagy szigorral.
Minekután nemsokára már egyszerű embertől nem lesz mit lopni,a "felsők" vagyonát kőkeményen védeni fogják.
Mindettől függetlenül,lehet lecsapnak egy jobb télikabátért....
15 éven belül bekövetkezhet Kérdező és ez még egy nagyon óvatos becslés volt.
Hála a kormányoknak, az ország olyan élhetetlen és szar lett hogy aki tud menekül innen nyugatra. Nem véletlen hogy a "migrácsok" se maradnak itt, szedik a lábukat, valamiért nem akarnak a Viktátor tejjelmézzel folyó kánaánjában élni.
Megint pontosan ugyanott tartunk mint anno a kommunizmus idején, csak most másképpen szar az embereknek. Anno lelőttek meg vagoníroztak, most elszedik mindenedet, és kidobnak az utcára, tessék éljél ahogy tudsz vagy dögölj meg. Ez volna a népbarát politika a gyakorlatban? Akinek ilyen remek barátai vannak, minek annak ellenség? :DDDDDDDDD
Ez a 10:15 meg vajon gyárilag ilyen hülye? Vagy az anyja ejtette fejre?
eddig "csak" 4 millió mélyszegényünk van, és ez a szám kitartóan emelkedik.
4 év múlva már 7 millióan lesznek, a szrházi kormány meg nagytőkések pedig élvezettel figyelik
ENNEK kéne már véget vetni, amíg egyáltalán van mit megmenteni tőlük!
A #3 válaszadó meg helyből kapta tőlem a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!