Cigány "gyerekek" különös kegyetlenséggel újabb idős embert (asszonyt) mészároltak le borsodban, hol van a közbiztonság?
Blikk: „Csaknem az utolsó csontja is eltörött … Szinte nem volt ép porcikája, eltörött a szegycsontja, több bordája, a fejét sérülések borították, valószínűen a koponyája is betörött.”
és mit kaptak az elkövetők? nevelő intézetet
"Játékból öltek a fiúk
Lak - Gyerekek végeztek Ica nénivel. Csaknem az utolsó csontja is eltörött annak az idős nőnek, akit a gyanú szerint négy, kisegítő iskolába járó 13 éves gyermek vert halálra a Borsod megyei Lakon."
ott helybe ki kellett volna végezni ezeket...
http://www.youtube.com/watch?v=hBukVqTUdNA&feature=player_em..
meg lehet nézni a családjukat csupa értelmiségi
mint ha most jöttek volna a majmok bolygójáról
nagyon szörnyű dolog, a cigányok megint hozták a szintüket.
azt is sajnálom, hogy ezen megint fröcsöghetnek a jobbikos turbómagyarok, jobbik pártpolitikai célokra felhasználja, a kurucinfo pedig megírja hogy igazából a 10-edik áldozatuk volt és a zsidók is benne voltak.
"Egyet értek! Ez sajnos csak olaj a tűzre a marha szélsőjobbereknek!"
és ezek a cigányok a jók világos
már csak azt nem értem hogy a "szélsőjobbrek" miért nem rugdosnak halálra más embereket
ti se?
"már csak azt nem értem hogy a "szélsőjobbrek" miért nem rugdosnak halálra más embereket
ti se?"
mert a 99%-uk bitnáci. a bitnácik "hatalma" csak az interneten nagy, egy hörcsögöt nem tudnának megölni ha kellene.
"mert a 99%-uk bitnáci. a bitnácik "hatalma" csak az interneten nagy, egy hörcsögöt nem tudnának megölni ha kellene."
értem szóval cigányok a tökösök mert ők nem gondolkodnak ők ölnek
hát mehetsz is nekik gratulálni
mond nekik így tovább
csak ne hogy téged vágjanak a falhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!