A 7 év alatti gyerekek fele tényleg roma származású?
nem tudom, hogy hivatalos felmérés volt e, vagy csak nővérek beszámolói, hogy minden 2. csecsemő roma.
az tuti, hogy kisebb településeken a terhességgondozó meg ilyen helyeken nyüzsögnek a terhes cigányok. Erről haverom is beszámolt Szolnokról. jah és arról, hogy közben cigiznek mint atom, MINDANNYIAN.
a jobbiknak az a terve vagyis azt hirdetik, hogy nem támogatják a gyerekgyárakat tovább. támogatják a nagy családosokat, adókedvezménnyel, tehát aki nem dolgozik az cseszheti. a gyerekekt integrálni akarja a sulikba, vagy ha szükséges, akkor szegregálni, azaz külön képzést adni nekik, felzárkóztatni őket.
fidezsnek nem tudom mi a terve, sosem hallottam még tőlük erről semmit.
az mszp-nek új tervét nem tudom, viszont haver mesélte, hogy ők bevezettek most olyat, hogy ilyen családokhoz család"segítőket" jelölnek ki, aki beosztja nekik a pénzt, felügyeli őket, meg egyebek. Tehát, hogy a segély oda menjen ahova kell. Nem tudom ez mennyire működik most. Nem vagyok mszp-s, de ezzel spec egyetértek, hogy ez egy jobb megoldás mint semmit tenni. viszont egyéb megoldási ötleteket nem hallottam még tőlük sem a többi problémára.
értelemszerűen ha megszünteti akármelyik párt azt, hogy támogassák a futószalagon való gyerekgyártást, akkor a cigányok talán abbahagyják végre ezt az eszement szaporodást. (és persze a nem cigányok is akik így viselkednek)
ök többen vannak
mi meg kevesebben hála az mszp/szdsz 8 éves terrorjának
Akkor mi már nyugdíjasok leszünk, majd ők tartanak el bennünket.
Most meg mi őket.
engem az emberek lepontoztak de nem reagáltak rá, szánalom a köbön:)
amúgy aki azt mondja, hogy a cigányok tartanak majd el minket, az nagyon sok füvet szívott.
NEM. van egy ismerösöm aki ferencvárosban szült, és ott "csak" minden 3. csecsemő volt ork.
Amugy tudod mit? ha hatalomra jutnék, nem lenne túl sok cigánygyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!