Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A 7 év alatti gyerekek fele...

A 7 év alatti gyerekek fele tényleg roma származású?

Figyelt kérdés
Mi a terve a pártoknak ezzel a helyzettel?
2010. márc. 23. 09:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt honnan veszed? Aligha igaz,legfeljebb azokban a falvakban,ahol sok a cigány.Nálunk biztosan nem.
2010. márc. 23. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
sok van belőlük
2010. márc. 23. 09:47
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

nem tudom, hogy hivatalos felmérés volt e, vagy csak nővérek beszámolói, hogy minden 2. csecsemő roma.

az tuti, hogy kisebb településeken a terhességgondozó meg ilyen helyeken nyüzsögnek a terhes cigányok. Erről haverom is beszámolt Szolnokról. jah és arról, hogy közben cigiznek mint atom, MINDANNYIAN.

a jobbiknak az a terve vagyis azt hirdetik, hogy nem támogatják a gyerekgyárakat tovább. támogatják a nagy családosokat, adókedvezménnyel, tehát aki nem dolgozik az cseszheti. a gyerekekt integrálni akarja a sulikba, vagy ha szükséges, akkor szegregálni, azaz külön képzést adni nekik, felzárkóztatni őket.

fidezsnek nem tudom mi a terve, sosem hallottam még tőlük erről semmit.

az mszp-nek új tervét nem tudom, viszont haver mesélte, hogy ők bevezettek most olyat, hogy ilyen családokhoz család"segítőket" jelölnek ki, aki beosztja nekik a pénzt, felügyeli őket, meg egyebek. Tehát, hogy a segély oda menjen ahova kell. Nem tudom ez mennyire működik most. Nem vagyok mszp-s, de ezzel spec egyetértek, hogy ez egy jobb megoldás mint semmit tenni. viszont egyéb megoldási ötleteket nem hallottam még tőlük sem a többi problémára.

értelemszerűen ha megszünteti akármelyik párt azt, hogy támogassák a futószalagon való gyerekgyártást, akkor a cigányok talán abbahagyják végre ezt az eszement szaporodást. (és persze a nem cigányok is akik így viselkednek)

2010. márc. 23. 09:48
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
*fidezs = fidesz
2010. márc. 23. 09:48
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

ök többen vannak

mi meg kevesebben hála az mszp/szdsz 8 éves terrorjának

2010. márc. 23. 10:02
 6/12 A kérdező kommentje:
20 év múlva kb. annyi roma lesz mint magyar?
2010. márc. 23. 10:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Akkor mi már nyugdíjasok leszünk, majd ők tartanak el bennünket.

Most meg mi őket.

2010. márc. 23. 10:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ők tartanak majd el minket??? Haha, ne nevettess!!!
2010. márc. 23. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

engem az emberek lepontoztak de nem reagáltak rá, szánalom a köbön:)

amúgy aki azt mondja, hogy a cigányok tartanak majd el minket, az nagyon sok füvet szívott.

2010. márc. 23. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

NEM. van egy ismerösöm aki ferencvárosban szült, és ott "csak" minden 3. csecsemő volt ork.

Amugy tudod mit? ha hatalomra jutnék, nem lenne túl sok cigánygyerek...

2010. márc. 23. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!