Cigány "gyerekek" különös kegyetlenséggel újabb idős embert (asszonyt) mészároltak le borsodban, hol van a közbiztonság?
"Akik az ilyen mocskokat tárgyalás nélkül,felhúznának az első karóra."
Ha azt hiszed, hogy ezzel az ultrakonzervatív parasztos igazságosztó "Majd én jól szétcsapok! Én vagyok itten a módos gazda!" szöveggel nagyot alkottál, akkor tévedsz.
Ez a szint az emberi intelligencia legalacsonyabb, legkonformistább, legszolgalelkűbb, legcsordaszelleműbb szintje. Olyanoké, akikbe kiskorukban beleneveltek egy hagyományos, kegyetlen, kollektivista értékrendet, és képtelenek öntudatra ébredni és máshogy gondolkodni,
Közbiztonság?
Ugyan.Úgy látszik még nem telt le az a két hét amit Pintér ígért nekünk választások előtt mert ő 2 hét alatt rendbe rakja a közbiztonságot.
ma 14:35
Kívánom hogy a te anyáddal is így végezzenek! utána meg rakjakan jól s.ggbe! bár a frusztráld mentalitásodat látva szerintem te azon már túl vagy :D
Közbiztonság az sehol. Az emberek kiszolgáltatása a bűnözőknek az viszont maradt a régi jól bevált gyakorlat szerint. Ha megvéded magad az ilyen vadállatoktól akkor aljas rasszista állat leszel, látod hogy még itt is vannak olyanok akik ezeket a bizonyítottan alávaló gyilkosokat is megvédik. Ez már tragédia. A mindenkori kormányok és az emberek egy része is ezekkel ért egyet és kiáll ezek mellett a szörnyetegek mellett.
Én nem vagyok sem szélsőjobbos sem vérben fürdő mittudomén micsoda, még mielőtt ezzel vádolna meg valamelyik SZDSZ-es mutációvégtermék.
Viszont ezeket mindenféle érzelem nélkül lelőném.
"SZDSZ-es mutációvégtermék"..XD
Ez jó volt:)
Sulinkba is járt 1-2 roma gyerek akik ősszel öltek meg egy öregnénit kb 3000 Ft-ért..:S
"szerencsére" börtönben vannak...
Tele a hócipőm az ilyenekkel..:@
Bár egy dolog miatt irigylem őket.. bűntudat nuku és nem érzik a felelőséget.. még csak a sajnálatot sem..:S:S
A halálbüntetésre reagálva.. sok embert buntetlenul elítélnek és mennyi zsozsot kapnak.. sok ilyenről hallhatunk..:S
És ha neadjisten olyat végeznek ki emberölés gyanúja miatt, akik el sem kovették, akkor mi van???
Gondolkodni megint nem kell...:S
Miért nem élhetünk olyan világban, ahol nincs bűnözés?!!:(:(
És akkor csodálkoznak, ha sok ember depresszios meg nem tudommi.. (nem csak ilyenek miatt)
Közbiztonság sehol nincs, Borsodban sincs, Pesten sincs. Ha Pesten kirabolnak, megvernek, ugyanaz történik, mint Borsodban: a policájok körberöhögnek, legközelebb jobban vigyázz, és mennek vissza trafizni, mert abból jön a máni.
1:06, aha értem, tehát véletlenül se a tszigányok hibája, akik embereket ölnek, hanem a marha széljobbereké, mert merészelnek írni róla...
Rémisztően, elképesztően, szánalmasan ostoba vagy, remélem tudod.
1:22, mindenesetre a "bitnácik" eddig soha egyetlen embert nem öltek meg. A kis védenceid pedig évente úgy 250 emberrel végeznek kis hazánkban. De azért nyalogasd a popsijukat tovább egész nyugodtan, az adót is fizesd már be helyettem pls. Vagy ennyire már nem vagy kereszteslovag?
1:28, én is támogatom a halálbüntetést, ennek semmi köze a boszorkánysághoz. Csúszós lejtő érvelési hiba.
14:35, akkor legyen ekkora nagy paripa arcod, amikor mondjuk téged vernek agyon az mp3-lejátszódért, a policájok meg a képedbe röhögnek. A te fajtád miatt tart most itt az ország, hogy a becsületes, adófizető embereket kivéve itt mindenkinek jogai vannak. Nagyon sötét vagy, aranyapám, elkéne neked egy fekete lyuk, hogy világítson.
A libernyák idiótáknak ki is osztottam a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!