Vidéken lakom, a munkahely 2,5 óra távolságra van tőlem tömegközlekedéssel, de ezen kívül szinte minden kívánságomnak megfelel. Hetente kétszer kéne bejárnom, kedden és csütörtökön, de ez azt jelenti, hogy ezeken a napokon hajnali ötkor indulok és este hét óra után érek haza. A többi napon home office van 8-16.30-ig és csak hétköznap. Fizetésről még nem egyeztettünk, de nagyjából van elképzelésem arról, hogy mit szeretnék a munkámért cserébe. Érdekelne azonban, hogy más vállalná-e így a munkát, illetve ha igen, akkor milyen összegért érné meg számára? (irodai munka, árajánlatokat kell készíteni, illetve megrendeléseket koordinálni)
Igen, ha jó a fizetés akkor be. Nem tűnik olyan vállalhatatlannak. Most érted, mi baj lehet? Ha meg nem bírod mégse.. akkor felmondasz. Nem börtön ahol nem lehet megtenni.
2023. okt. 31. 12:32
4/25 anonim válasza:
Max. ideiglenes munkaként, ha érdekel és kell a pénz!
Pár hónapig ki lehet húzni, ha neked belefér!
2023. okt. 31. 12:44
5/25 anonim válasza:
Én a kutyám miatt nem tudnám ezt bevállalni, de amúgy nem lenne vele bajom.
2023. okt. 31. 12:45
6/25 anonim válasza:
Vállalnám, de a fizetés az nyilván függ attól, hogy mit csinálnék. Határ a csillagos ég, de tudom, milyen munka mennyit hoz nekik a konyhára: ilyen téren más egyszerű adminisztráció, és más egy adattárház fejlesztése. Ez alapján mérlegeélnék, illetve, hogy mennyire segít előrébb a karrieremben egy ilyen pozíció.
2023. okt. 31. 12:49
7/25 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy egyelőre nem vagyok rászorulva, de már megőrülök itthon. A párom kézzel-lábbal hadakozik az ellen, hogy Budapesten dolgozzak, szerinte várnom kéne egy jobb lehetőségre itt a környéken, mert bele fogok bolondulni az ingázásba. Nagyon sokáig csináltam, igaz, akkor Budapesten belül utaztam napi négy órát, de akkor minden nap. Nem mondom, hogy ez minden vágyam, de a semminél jobb.
2023. okt. 31. 12:52
8/25 anonim válasza:
Heti 2 nap ki lehet bírni. Közben meg kereshetsz mást is, ha nem tetszik.
2023. okt. 31. 12:53
9/25 anonim válasza:
Én nem vállalnám.
2023. okt. 31. 12:54
10/25 anonim válasza:
Ha úgy lennék, hogy nem vagyok rászorulva akkor nem. Nekem már 30 perc utazás is lélekölő egy munkahelyre.. Ezért olyan helyet kerestem ahol 10 perc alatt beérek. Halistennek találtam is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!