Bevállalnátok ezt a munkát?
Figyelt kérdés
Iskolai gyakorlat, heti 5 nap nap cégnél.
Reggel 5:45-kor kelés, így még éppen kiérek 8-ra
4-ig munka, majd 6 körül hazaérek hulla fáradtan, úgy hogy már semmit sincs kedvem/erőm csinálni.
Mindezt egy olyan szakmában ami egyáltalán nem is érdekel, havi 45.000 forintért.
2022. febr. 8. 21:46
1/7 anonim válasza:
Mivel én nem te vagyok, így nem releváns a válaszom, ahogy mások válasza sem.
Furcsa, hogy megválaszoltad magadnak a kérdésed, mégis idegen embereket kérdezel.
3/7 anonim válasza:
Pontosan ugyanez lesz később is, suli után. Ugyanez a menetrend, csak jó esetben nem 45ezerért, hanem mondjuk 400ezerért. De a lényeg a kelés, a mindennapi rutin pontosan ez.
4/7 anonim válasza:
Csak akkor ha kötelező a gyakorlat és nincs más lehetőségem.
5/7 anonim válasza:
Reggel 5:45-kor kelés, így még éppen kiérek 8-ra
Na igen ezért sz.opás faluban lakni, az életemet utálnám meg ennyi utazással a melóba...
7/7 anonim válasza:
Nem tudom az 1-est miért pontoztátok le, full igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!