Ha nappal nehezen tudnátok megoldani az alvást, bevállalnátok olyan munkát, ahol éjszakázni kell?
Még nem dolgoztam rendszeresen éjszaka. De annyit tudok, hogy este csak úgy tudok elaludni, ha csend van. Viszont volt olyan, hogy nappal aludtam, akkor egyáltalán nem zavart semmi, se zaj, se fény.
Ki kell próbálni. Sok mindenhez hozzá tud szokni az ember.
A párom sok év alatt sem szokott hozzá a nappali alváshoz, melatoninnal legalább aludni tud, de így is annyira aktív és szellemileg friss az ébren töltött óráiban, mint egy zombi.
Ha arra van szükség, hogy az éjszakás napokon is csináljon valamit az ember nappal vagy az éjszakás munkához kell némi frissesség, akkor lehet, hogy nem jó ötlet bevállalni, de ezt én így nem tudhatom távolból és előre...
Én valószínűleg nem vállalnám be, mivel én nem tudok éjszakázni s már akkor kivagyok, ha a hajnali órákban nem alszom, annak a napomnak lőttek... Csak akkor próbálkoznék meg vele, ha tényleg muszáj lenne, aztán vagy sikerülne, vagy nem :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!