Pár hónapja váltottam munkahelyet, ami nem jön be. Mit tegyek?
Közig munkahelyről mentem termelő nagyvállalathoz. Kissé mély víznek érzem, de azért tartom a frontot. A munka másodlagos tényező a negatív érzésem kialakulásában, a légkör a mumus, a közeli kollégákkal nem jövök ki.
Hárman vagyunk ezen a területen, eléggé elszeparálva másoktól. A két kolléga viszonylag el van egymással, de felém valamiért nem nyitnak. Ha én nem szólalok meg és nem kérdezek, ők fix hogy nem érdeklődnek irántam.
Próbáltam "elnyerni" szimpátiájukat, de 2 hónap után feladtam, azóta csak csöndben ülünk egymás mellett. Volt, hogy elmentek nélkülem ebédelni, amíg kimentem a mosdóba..
A betanítás is elég felszínesen zajlik/zajlott és érzem, hogy a hátuk közepére kívánják a kérdéseimet. Ilyen helyzetben már kedvem sincs kérdezni, inkább egyedül megpróbálom megoldani a feladatot, így viszont kevésbé haladok a napi teendőkkel.
Online meetingekre egyedül kell járnom, úgy hogy még most is van olyan, aminél pontosan nem tudom, hogy miből kellene felkészülnöm rá.
Minden napot szenvedésként élek meg sajnos és kétségbe vagyok esve, nem tudom mit tegyek a közeljövőbe. Nem egy IT-s, vagy mérnöki területről van szó, hogy bármikor találok egy másikat. Ez a szakmai tapasztalat sokat dobna a hosszútávú karrieremben, de ilyen áron nehéz ezt elfogadni.
Igazából nem tudom miért írtam ezt le, talán csak egy kis lelkifröccsre van szükségem.
Ti éltetek már át hasonlót?
Voltam így, 10 évvel ezelőtt, nagyon rossz volt. Két HP között voltam egy irodában, multi. Aki helyett felvettek, az veszélyeztetett terhes volt táppénzen, bejött, 1 nap alatt ledarálta a feladatokat úgy, hogy levegőt se vett közben. A munkakör lényegében nem lett átadva.
A másik két p...csa semmiben nem segített, ott tartottak be, ahol tudtak. Nálam az volt, hogy kiemelkedően jól fizetett az a cég, nagyon jó cafeteria volt, szóval igyekeztem kibírni, sajnos csak 6 hónap után mondtam fel. (Akkor már ott tartottam, hogy reggel ébredés után sírva készülődtem a munkába, az tette rá az i-re a pontot, aznap felmondtam.)
Az érdekes az volt, hogy az osztályvezetőnő annyit mondott, hogy "Biztos voltam benne, hogy EZEK mellett te sem fogod sokáig bírni."
Ami azért érdekes, mert tudta, hogy egy fos számviteli csoportja van, de ő tök jól elvolt így.
Azóta beindítottam a saját vállalkozásomat, magam ura vagyok. A cég 80 százalékát pedig leépítették:DDDDDDDD
11-es:
Azt hiszem valahol olvastam már az általad kiírt kérdést vagy valahova válaszoltál.
12
Nem írtam ki kérdést, de a sztorit már többször leírtam, ha ilyen kérdés volt. (Őszintén, utána rémálmaim voltak, még évekig "ott dolgoztam" álmomban).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!