Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Megkèrdezitek a kollègàkat a...

Megkèrdezitek a kollègàkat a munkahelyen hogy hogyan telt a hètvège?

Figyelt kérdés
Mi 5-en vagyunk az irodàban, ès ez a 4. Hetem ezen a helyen, de mèg senki nem kèrdezte meg tölem. De mivel senki nem kèrdezett, ezèrt èn sem kèrdeztem..
2023. okt. 2. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha érdekel meg, ha nem akkor nem. Akivel jó a viszony lehet amúgy is szóba kerül, akivel nem jó arra nem vagyok kíváncsi. ( főleg a szófosó panaszkodós kollégák nem erdekelnek)
2023. okt. 2. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Eleinte mi sem beszéltünk ilyenekről. De pár év után elkezdtünk. De csak akkor ha tudom hogy valami programja van. Pl most a hétvégén szülinapi bulija volt és erről beszéltünk. Ha semmi említésre méltó akkor nem beszélünk róla. Arra, hogy takarítottam senki nem kíváncsi. Szóval változó.
2023. okt. 2. 20:44
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk meg mindent tudni akarnak mint vmi varjúk.

Ha beteg vagy mi bajod van ha szabira mesz miert mész ha késtél miert ha korabban menned kell miert aztan amiket nem direktbe kerdeznek de kiszedik másképp: ki a baratod van e barátod, kocsival jarsz e, ki a háttered szuleid ki vagy hol elsz milyen kornyeken tudsz e főzni jarsz e a körmöshöz vagy nem adsz magadra melyik kollegával boronalodsz jobban ossze kikkel nem közösségi vagy e vagy antiszoc ha titkolozol hogy mit csinalsz hétvégente, akkor lehet pr.sti is vagy es igy tovabb.

De még egy nyamvadt vadidegen elado is faggat hol erről.hol arrol ha elegánsan megyek a boltba biztos a "tanácsná" dolgozom meg ilyen tippek puhatolozások. Es akkor a szomszédokat még nem is írtam.

Mindenki mindenki mással foglalkozik csak saját magával nem!

En meg ezzel szívok mindig.

2023. okt. 2. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Igen.
2023. okt. 2. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Előfordul, de nem kötelező jelleggel. De ha valakivel történt valami izgalmas, azt elmeséli magától úgyis.
2023. okt. 2. 21:01
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem
2023. okt. 2. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Mivel tudják, hogy szerintem értelmetlen ez a kérdés, és a hasonló small talk-ok, így tőlem nem.
2023. okt. 2. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Van, akit megkérdezek, mert kedvelem és tényleg érdekel, mi történt vele. Ez 2 főt tesz ki. A többieket nem.
2023. okt. 3. 05:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azoktól szoktam, akiket kedvelek, 4-5 ember.
2023. okt. 3. 08:06
 10/13 anonim ***** válasza:
53%

Én nem small talk-ozom. Ha valamit megkérdezek, az tényleg érdekel, ha nem érdekel semmi, csendben maradok.

Előfordul, hogy ezt megkérdezem, de olyanoktól, akik potenciálisan kimozdultak, csináltak valamit.

2023. okt. 3. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!