Főnökként mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy az egyik alkalmazottatok évek óta a feleségetek szeretője?
Önvizsgálatot tartanék.
Elválnék.
Elbocsátanám.
Az ilyen főnök jobban teszi, ha távozik a cégtől, mert esélyes, hogy mindenki tudja, hogy felszarvazták, így pedig nevetség tárgyává vált, nagyot esett a tekintélye.
Ha én lennék ez a főnök, akkor elgondolkodnék azon, hogy mivel szúrtam el a házasságomat. Tán fontosabb volt a munka?
Másrészt elválnék, akkor is, ha van gyerek.
Olyan társat keresnék, aki szeret is. És a későbbiekben, ha majd lesz, megpróbálnék többet törődni a feleségemmel, többé nem a munka lenne az első.
A kérdés csak elvileg elméleti? Bajban vagy, kérdező?
Hallgatnék.
Gyűjteném a bizonyítékokat.
Megtalálnàm a módját, hogy hibázzon.
Közös vagyont kimenekíteni nem lehet.
Nyomon követhető, és a bíróság megítélné az ex-nek az abból származó pénz, ingatlan, egyebek rá eső részét.
Miután minden papírt összeszedtem, hogy mi az én különvagyonom, mi az ő különvagyona, mi a közösen szertett vagyon, leülnék vele és szépen elválnánk a francba.
A bosszú nem kenyerem.
Hosszú távon ő járna rosszul, mert a céget nem adom.
A gyerekünkkel kapcsolatban a is gyűjteném a bizonyítékokat, hogy nem kellőképpen gondos anya. Kérném a kizárólagos felügyeletet.
Oszt jó napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!