Főnökként mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy az egyik alkalmazottatok évek óta a feleségetek szeretője?
Szerintem itt nincs klasszikus áldozat, ha szar a kapcsolata valakinek és megcsalják, a legtöbb helyzetben a pár mind a két tagja felelős, akár hibás ezért valamilyen mértékben, nyilván nem megoldás a megcsalás, de ha megtörtént, akkor ezt a helyzetet kell már kezelni. Szerintem is számít a megítélés, de az meg más kérdés, hogy le kell szarni, a sajnálkozókat is, én speciel nem bírom a mártírkodást.
Egyébként én is új munkahelyet keresnék, ami jobb, mint a jelenlegi, akár még tanulnék is valamit a jobb pozícióért, így a legjobb tovább lépni. A válás meg alap. Valakit meg kirúgatni, mert haragszol rá, az csak hiszti, hacsak nem te vagy a cég alapítója vagy valami.
#19: Akárhová mész, ott is tudni fogja mindenki, ha kitudódik, de erről nem volt szó, csak hogy te megtudod.
"Másik, hogy attól nekem miért lesz jobb, hogy valaki mást kirúgtam"
Hogyhogy miért? Nem kell látnod nap mint nap a pofáját. Gondolom te sem akarnád.
#20: Nem éppen, a dolog mindig 3 emberen múlik
#22: Megtudják, ha elmondod az új helyen persze. De akkor sem ugyanaz a helyzet, ahol már cska közvetve, címszavakban ismerik a történtet. "Elváltam, mert nem működött", minek ragozni tovább.
Ez csak tüneti kezelés. Attól, hogy neki rosszabb lesz, nekem nem lesz jobb. Azért, hogy ne lássam pont én mennék el, és visszatértünk a kezdetekhez. Azzal járok a legjobban, ha én lépek ki a sok mérgező ember közül, nem egyet rakok csak ki a képletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!