Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki nem jó semmilyen munkakörben?

Figyelt kérdés

2023. aug. 31. 10:33
1 2
 11/17 Shaddark ***** válasza:
91%

Léteznek un. primitív kategóriában emberek, akiknek az iq szintje sajnos valamiért 70 alatt van. Lehet, erről van szó? Érdemes lenne tesztelni, ha ez a baj akkor segítségre szorul és nem érdemes "normál" emberként kezelni mert mindenki csak csalódni fog.

De lehet akár Down-szindrómás is, szerintem ha ennyire nagy a baj, érdemes lenne az apukájának szakember segítségét kérni, nem csak panaszkodni mert az nem segít.

2023. aug. 31. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, az életművészek
2023. aug. 31. 18:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Teemészetesen léteznek ilyen emberek.Ilyenkor vagy az az ok, hogy bár épp hivatalosan nem számít értelmi fogyatékosnak, de iszonyatosan alacsony az IQ-ja.

Esetleg nem túl buta, "csak" egy igazi életképtelen b*lfasz, aki tényleg nem jó semmire.Léteznek bőven ilyen emberek is.Ezekre konkrétan semmit nem lehet rábízni, mert semmit nem is csinál, ha nem utasítja valaki állandóan, nem tapossák állandóan a nyakát, hogy dolgozzon.

Ezek az okok merülhetnek fel egészséges embereknél.

2023. aug. 31. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan is, akinek túl nagy az egója, nagyhangú, nagy a pofája, mindent mindenkinél jobban tud, tetejébe nagyon válogat a munkák között, és utál dolgozni. Ilyen halmozott rossz tulajdonságokkal egyetlen munkahelyen sem tűrik meg egy-két hónapnál tovább.

Gyerekkorától ismerem, elkényeztették, mindet megkapott, kivéve a kellő időpontban lekevert pofonokat. Ez lett belőle!

2023. szept. 7. 23:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos igen. De nem gyárilag, hanem több helyen mobbingolták, és egyre kevesebb dologra hiszi magát képesnek, így aztán egyre kevesebb munkakört mer bevállalni. De sajnos akik ezt tették, jogilag nem igazán számonkérhetőek.
2023. okt. 17. 12:17
 16/17 Shaddark ***** válasza:

"kivéve a kellő időpontban lekevert pofonokat."

Én se kaptam sose a szüleimtől és boldog, kiegyensúlyozott, magával tökéletes harmóniában önbizalommal teli emberré váltam.

Mondjuk az utcán meg sokat, egy időben szerettem verekedni :)

De nem gondolom hogy a verés annyira univerzálisan jó dolog lenne, szerintem tévedsz. A pozitív, feltételekhez kötött motiváció ami szerintem működik. Nem kapjon meg mindent csak úgy a gyermek, csak azért mert alanyi jogon jár neki minden. Legyenek ezek kiérdemelt dolgok.

De a verés a "mindent megkap mert csak" ellentettje, ugyanolyan káros mint az előző. A félelem rendkívül beszűkült motiváció, megtanulja hogyan kell kijátszani a rendszert, őszinteség helyett sunyizásra nevel. Hogy soha semmiért semmilyen körülmények között ne vállaljunk felelősséget.

2023. okt. 17. 12:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
10-es, ott lehet, hogy a fiúnak van valami fogyatékossága, autista, aspergeres....vagy gyerekorában nem fejlesztették pl. finommotorikára, alacsony az IQ-ja, esetleg burokban nőtt, nem gyakorolta a fizikai munkát a háztartásban, mindezek miatt önbizalomhiány. Ezek a lehetséges okok jutnak eszembe.
ápr. 12. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!