Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyen más is elrejti...

A munkahelyen más is elrejti a valódi érzéseit az lmbtq-ról?

Figyelt kérdés

Munkahelyem (multi) egyértelműen támogat olyan dolgokat, hogy:

- nőket vesznek fel vezetőnek és egyéb kifejezetten férfi területekre is. céljük az 50-50% elérése az egyes teamekben. Sorozatban látom hogy felvesznek nőket IT-szektorba, akiket fél év után elküldenek vagy maguktól mennek el.

- nyíltan kommunikálják, hogy nincs semmi bajuk a másneműekkel. több kollégámnak is ott szerepel a profiljában, hogy SHE/HER, szivárvány zászló, stb.

Nyilván én ilyenkor meghúzom magam és inkább nem mondok semmit, nem reagálok. Mert amúgy az állás jó és nem akarom elveszíteni.

tegnap 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
A multik undorítóak ilyen szempontból (is). Ők a nagy elfogadók, de még téged dorgálnak meg, ha elmondod az igazi véleményed.
tegnap 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nálunk (liberális amerikai multi) folyamatosan tolják a propagandát. Évente szivárványos hónapot rendeznek amikor mindenkinek illik szivárványok kis lóf.szt tenni az aláírása alá a mail-ekben.

Vannak online előadások ahol Joe elmeséli hogy hogyan lett Betty és milyen érzés.

Kíváncsi leszek hogy a Trump kormányzat alatt mennyiben fog ez megváltozni.

tegnap 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk is ez van, csendben vagyok és kész. Úgy értem, ez egy munkahely, pont leszarom, hogy kinek milyen szivárvány van az aláírásában, amíg nekem nem teszik kötelezővé. Nem érzem úgy, hogy meghúzom magam, simán csak nem hőzöngök (valami miatt, amitől nekem se jobb, se rosszabb nem lesz).
tegnap 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

"nőket vesznek fel vezetőnek és egyéb kifejezetten férfi területekre is"

Szerinted a vezetöi munkakör férfi terület???? Mert akkor tényleg nagy baj van VELED!

tegnap 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"nőket vesznek fel vezetőnek és egyéb kifejezetten férfi területekre is"

Idáig olvastam a primitív eszmefuttatásodat. Rá sem kell kérdeznem kire szavaztál.

tegnap 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!