Milyen szerepet veszel fel a munkahelyeden, mennyire azonosul ez a valódi éneddel? 41/N
Munkahelyemen eloadom a
baratsagos, onzetlen, lelkiismeretes, munkajat komolyan vevo es azt tisztessegesen elvegzo munkatars szerepet.
Valojaban meg manipulativ, onzo szemely vagyok, akit kozel sem erdekel annyira a munkaja, mint ahogy azt eloadja. Hamar rajottem, ha tisztessegesnek, megbizhatonak, baratsagosnak itelnek meg, akkor szivesen fognak velem dolgozni, konnyebb el laviroznom igy a munkahelyen, mert senkinek sincsen kifejezetten rossz velemenye rolam. Ha onmagamat adnam, akkor kicsit mas lenne a helyzet 🤷
24F
Én max a munkaruhát veszem fel.
Nem játszok szerepet.
Nincs bennem semmi vállalhatatlan.
Max. akkor vennék fel szerepet a mukahelyemen, ha színész lennék.
Gyűlölöm a képmutatást, általában hamar ki is szúrom és az illető el is vágta magát végleg nálam.
Ebből következik, hogy önmagamat adom, amennyire csak lehetséges és szükséges. Legfeljebb az fordulhat elő, hogy nem mindent mutatok meg magamból (mert nem érzem szükségét a munkához), de semmiképp nem mutatok a valósággal ellentétes képet.
Nagyon távolságtartó, merev viselkedésem van, nem beszélek jelenleg 1 kollégán kívül majdhogynem senkivel, ez utóbbiakkal csak munkatémát.
Ugyanakkor ellentmondásos is vagyok, mert vannak feladatok, amikben viszont szükséges a segítségük, tehát nem tudok full önálló lenni, így kommunikálni kell velük.
Nagyon jellemző rám ez a hétköznapokban is az egyedüllét, mert nincsenek barátaim, nem járok sehova sem, csak a munka érdekel. (F39)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!