Tinálatok volt már verekedés a munkahelyen?
Tehát hogy két dolgozó összekülönbözött, és verekedés lett belőle. Láttatok már ilyet? Vagy esetleg részesei voltatok? Akár a mostani, akár egy korábbi munkahelyeteken.
Kommentet természetesen azoktól várok, akik már láttak vagy tapasztaltak ilyet.
12: Az biztos, hogy puhány főnök akármilyen típusú munkahelyen előfordulhat. 🙂
13: És kirúgták valamelyiküket?
Nekem olyan volt, hogy egy új gyerek azzal vágott fel, hogy ő felfüggesztetten van. Aztán egy teherliftben, ami baromi lassan közlekedik, konkrétan megfenyegetett, hogy húzzam meg magam, mert megver. Én tudtam, hogy ezt nem hagyhatom annyiban, és annak ellenére, hogy ő nálam egy jóval nagyobb darab és erősebb srác volt, ráléptem az egyik lábammal, és bökdösni kezdtem, hogy inkább ő húzza meg magát, mert van nekem rendőr ismerősöm, aki szívesen megteszi nekem azt a szívességet, hogy lekapcsolja őt hatóság elleni erőszak miatt. A viselkedésem annyira meglepte, hogy bevette, és többet nem is próbált szivatni, csak alapból volt link, amivel megnehezítette a dolgom.
Másik eset pont most volt, hogy lakásunkba jött a társasházi közös képviselő által megbízott szerelő, mert volt valami gondja a ház csővének. szétkapták, erre valami link munkával próbálta megoldani, amúgy is bunkó volt, de tűrtem, hogy hamarabb végezzünk, úgyse látom többet alapon.
Aztán amikor látom, hogy közel sem akarja az eredeti állapotot visszaállítani, azért felszólítottam erre még mindig normális hangnemben. Erre vitatkozni kezdett velem, és valami szemetet hozott, hogy akkor majd azzal pótolja a levett szigetelést, mondtam, hogy vigye azt a szemetet, de ekkor már beszólogatott nekem a vállalkozó fickó, hogy milyen kibírhatatlan ember vagyok, persze én is mondtam, hogy ő szintén. Amikor kiment, akkor megismételtem, hogy kibírhatatlan, és egy link ember, erre dühöngeni kezdett, hogy ne idegesítsem, mert... és ilyen bokszos Rocky pattogásba állt, de nem ért hozzám. Én csak rezzenéstelen arccal annyit kérdeztem, hogy erre most meg kellene ijedem, ő meg kicsit meglepődve csendesen azt mondta, hogy igen. :DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!