Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tinálatok volt már verekedés...

Tinálatok volt már verekedés a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Tehát hogy két dolgozó összekülönbözött, és verekedés lett belőle. Láttatok már ilyet? Vagy esetleg részesei voltatok? Akár a mostani, akár egy korábbi munkahelyeteken.

Kommentet természetesen azoktól várok, akik már láttak vagy tapasztaltak ilyet.

2023. júl. 30. 10:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Pedig azt hinné az ember, hogy ilyesmi csak az alacsonyabb végzettséget igénylő munkahelyeken (szakmunka, segédmunka, szalagmunka stb.) esik meg.
2023. júl. 31. 21:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Á dehogy a diplomás ugyanúgy kifordul magából. Nálunk egy régebbi cégnél bár nem volt verekedés de elhangzott a vezető irányába csapatépítőn egy két kedves szó😃😃nem lett kirugva, pedig aznap este kozolte a fonok ott előttünk h hétfőn a felmondási leveléért bejöhet.
2023. aug. 1. 16:30
 13/22 Senior Séf ***** válasza:
100%
Igen. Két udvaros ment ölre, hogy miért, azt nem tudom, csak az emeleti ablakból néztem az esetet.
2023. aug. 2. 18:24
 14/22 A kérdező kommentje:

12: Az biztos, hogy puhány főnök akármilyen típusú munkahelyen előfordulhat. 🙂

13: És kirúgták valamelyiküket?

2023. aug. 2. 18:39
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
De te most ezen élvezkedsz, hogy mások hogy verik szarrá egymást, vagy mi értelme a kérdésnek?
2023. aug. 7. 11:49
 16/22 A kérdező kommentje:
15: Figyu, bakker! Kíváncsi vagyok, hogy ahol ilyen megtörténik, ott utána mik a következmények, mi a dolog végkifejlete. Jelen helyemen van egy problémás kollégám, bízom benne, hogy nem fog eddig eljutni a dolog, igyekszem uralkodni magamon. De ha netán mégis megtörténne, jó, ha tudok példaesetekből kiindulva kalkulálni.
2023. aug. 7. 12:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan volt, hogy egy új gyerek azzal vágott fel, hogy ő felfüggesztetten van. Aztán egy teherliftben, ami baromi lassan közlekedik, konkrétan megfenyegetett, hogy húzzam meg magam, mert megver. Én tudtam, hogy ezt nem hagyhatom annyiban, és annak ellenére, hogy ő nálam egy jóval nagyobb darab és erősebb srác volt, ráléptem az egyik lábammal, és bökdösni kezdtem, hogy inkább ő húzza meg magát, mert van nekem rendőr ismerősöm, aki szívesen megteszi nekem azt a szívességet, hogy lekapcsolja őt hatóság elleni erőszak miatt. A viselkedésem annyira meglepte, hogy bevette, és többet nem is próbált szivatni, csak alapból volt link, amivel megnehezítette a dolgom.

Másik eset pont most volt, hogy lakásunkba jött a társasházi közös képviselő által megbízott szerelő, mert volt valami gondja a ház csővének. szétkapták, erre valami link munkával próbálta megoldani, amúgy is bunkó volt, de tűrtem, hogy hamarabb végezzünk, úgyse látom többet alapon.

Aztán amikor látom, hogy közel sem akarja az eredeti állapotot visszaállítani, azért felszólítottam erre még mindig normális hangnemben. Erre vitatkozni kezdett velem, és valami szemetet hozott, hogy akkor majd azzal pótolja a levett szigetelést, mondtam, hogy vigye azt a szemetet, de ekkor már beszólogatott nekem a vállalkozó fickó, hogy milyen kibírhatatlan ember vagyok, persze én is mondtam, hogy ő szintén. Amikor kiment, akkor megismételtem, hogy kibírhatatlan, és egy link ember, erre dühöngeni kezdett, hogy ne idegesítsem, mert... és ilyen bokszos Rocky pattogásba állt, de nem ért hozzám. Én csak rezzenéstelen arccal annyit kérdeztem, hogy erre most meg kellene ijedem, ő meg kicsit meglepődve csendesen azt mondta, hogy igen. :DDD

2023. aug. 7. 13:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Gyár, természetesen
2023. aug. 7. 20:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi ápolók vagyunk. Nálunk is volt már többször gond. Én egyszer haza is mentem munkából, mielőtt elfajul. De a múltkori esetnél az egyik kolléga 16x ütötte arcon a másikat (el is tört a csontja).
2023. szept. 12. 19:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem bent a munkahelyen volt, hanem munka után elmentünk valahova és ott... Diplomás nők vagyunk mindketten... Többet nem szeretnék írni erről se privátban, se itt. Csak gondoltam, megosztom, hogy van ám ilyen is sajnos. Régen volt, már egyikünk se dolgozik ott, de nem emiatt jöttünk el.
2023. szept. 12. 22:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!