Mit tehetek ha nem tudok dolgozni a kolléganőimtől, mert folyton angosanbeszélnek egymás között? Nyártól tart a probléma, próbáltam velük erről beszélni, megigérték hogy csenbe lesznek ha szólok, hogy dolgoznék.Most szóltam, és azóta cikiznek.
"Van füldugóm, vittem magamnak, erre kinevettek"
Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, úgyis kinevetnek. Hallgass zenét, azt csak nem tudják túlharsogni.
Ha távol vagy, ki helyettesít? Vagy áll a munkád, amíg nem jössz?
Kérhetsz eltérő munkarendet, például korábban vagy később kezdesz?
Megkérdezném a rendszergazdát is, tud-e bekötni neked hálózatot bármilyen féreeső lyukba.
Jobb fejhallgatók kizárják a külső zajt, persze drágák.
A masik irodaban ulo kolléganőm helyettesít. 7- től 3- ig dolgozom, fél 4- kor zárják a hivatalt.
Ha a rendszergaxdaval intézném, azt a főnöknőn keresztul kéne. És pont ezt nem tudom, szerintetek szóljak neki a problémámról, ha a rokonáról van szó? (Júniusban jár le a munkaszerződésem, és a főnöknőtől függ a hosszabbítás).
Azért csak próbálj beszélni a rendszergazdával, ha már találkoztál vele.
A főnöknővel, úgy tűnik, felesleges sőt káros lenne bármit egyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!