Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetek ha nem tudok...

Mit tehetek ha nem tudok dolgozni a kolléganőimtől, mert folyton angosanbeszélnek egymás között? Nyártól tart a probléma, próbáltam velük erről beszélni, megigérték hogy csenbe lesznek ha szólok, hogy dolgoznék.Most szóltam, és azóta cikiznek.

Figyelt kérdés
Ezen a héten nem bírtam tovább. A kolléganőm háromszor megkérdezte, hogy mit csinálok, én háromszor mondtam, hogy számolni fogok és pénzt átutalni. Ők pedig egyfolytãban beszéltek, a mi mindennapos. Megkérdeztem, hogy szerintük mikor tudnék dolgozni, mert már 12 óra lesz és lassan haladok, mert zavar hogy állandóan beszélnek.Erre nekem ugrottak, hogy neveletlen cvagyok, es hogy ne gondoljam, hogy azért lesznek csendben, mert én dolgozok.(Nem ez volt az első eset, hogy kiabáltak velem- egyszer azért, mert reggel megkérdeztem őket, hogy egy plusz munka miatt akkor a klienseket át kell tenni máskorra? ( 8 hónapja dolgozok ott, hát nem tudok mindent)Erre kiabálni kezdetek velem, hogy ezt utálják bennem, hogy bemegyek munkába és dolgozni kezdek, mikor nekik még szükségük van időre,hogy " beindulhanak").Visszatérve: most ahogy szóltam, hogy zavarnak, azóta mindenbnap cikiznek, beszólogatnak,és elrontottam egy időpontot( mert nem tudtam figyelni), amit csak úgy tudtam kijavitani, hogy a központot kellett hívnom, ahol kijaították a hibát, de mikozben telefonálrtam, a kolléganőim egyfolytaban engem néztek és gúnyosan mosolyogtak.És azóta is rólam beszének, de úgy mintha ott se lennék.( Pl. Ott ülök, es ilyeneket mondanak: csak nem gondolod, hogy egy liba miatt leszunk csendben? Drágám, te olyan ügyes vagy, nem mint egyesek akiknek csend kell ha dolgoznak, nem is értem, az ilyen minek jár munkába...). Állami hivatalba dolgozok, a mellettünk levő irodából már panaszkodtak a főnöknőnknek még nyáron, hogy a mi irodánk olyan mint egy kocsma- hangos beszed, zene, nevetgélés, de a főnöknőnk kinevette a panaszkodó kolléganőt. A főnöknőnk az én hangos kolléganőn unkoatestvére es nagyon jóban vannak. Már volt úgy is, hogy a másik irodából szólt a kolléganőm, hogy szabira megy és addig ülhek át hozzájuk az ő helyére hogy dolgozni tudjak, tehát esszerint nem túlzok.és tényleg, minden iroda csendes, csak a miénk nem. Most voltak átültetések, de engem hagytak, míg az egyik kolléganőm egy másik irodából szólt a főnöknőnek, hogy csak az én helyemre ne tegyék, mert ő az én kolléganőimmel mellett nem tudna dolgozni. Ezt nevetve mondta nekünk a főnöknőnk , és hozzátette, hogy a panaszkodó kolléganőnek psxzihologusra lenne szüksége. Mit tegyek? Ezt nem bìrom tovább.Munkahelyet nem válthatok, kölcsönünk van, és 50 leszek, hát nem ugrálgatok.

tegnap 17:05
A kérdező szavazást indított:
Zavaró kolléganők
Munkahelyi kapcsolatok
6 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél füldugót vagy hallgass zenét (olyat ami ellazít) munka közben.
tegnap 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:
😅😅😆😂
tegnap 17:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Van füldugóm, vittem magamnak, erre kinevettek, és sajnos nem sokat segit, mert a kolleganőim hangosan beszélnek, nem zavartatják magukat.
tegnap 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekik mi a feladatuk?? Annyira eltér a tiédtöl? Nekik nem kell koncentrálni?
tegnap 18:38
 5/11 anonim ***** válasza:

"Van füldugóm, vittem magamnak, erre kinevettek"

Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, úgyis kinevetnek. Hallgass zenét, azt csak nem tudják túlharsogni.

tegnap 18:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Az egyik kérvényeket iktat be- napi 3-5 kérvény maximum.A másik pedig jegyzőkönyveket ìr, ahol bármikor van lehetősége javìtaniés abbahagyni, amíg le nem adja. Én egy programmsal dolgozom, amiből csak úgy tudok kilépni ha elvēgzek egy bizonyos feladatsort, és ha ķözben abba hagyom 2 percnél továbbra, automatikusan " bezárul" a program és kezdhetem újból.
tegnap 18:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha távol vagy, ki helyettesít? Vagy áll a munkád, amíg nem jössz?

Kérhetsz eltérő munkarendet, például korábban vagy később kezdesz?

Megkérdezném a rendszergazdát is, tud-e bekötni neked hálózatot bármilyen féreeső lyukba.

Jobb fejhallgatók kizárják a külső zajt, persze drágák.

tegnap 19:08
 8/11 A kérdező kommentje:

A masik irodaban ulo kolléganőm helyettesít. 7- től 3- ig dolgozom, fél 4- kor zárják a hivatalt.

Ha a rendszergaxdaval intézném, azt a főnöknőn keresztul kéne. És pont ezt nem tudom, szerintetek szóljak neki a problémámról, ha a rokonáról van szó? (Júniusban jár le a munkaszerződésem, és a főnöknőtől függ a hosszabbítás).

tegnap 19:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Azért csak próbálj beszélni a rendszergazdával, ha már találkoztál vele.

A főnöknővel, úgy tűnik, felesleges sőt káros lenne bármit egyezkedni.

tegnap 19:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Mikor nekem ilyen problémám volt és a kollégák nem hallgattak el, fülhallgatóban teljes hangerőn fehér zajt hallgattam. Elnyomta a pofázást, de nem vonta el a figyelmemet.
tegnap 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!