Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lejár a jogsim. Ügyfélkapun...

Lejár a jogsim. Ügyfélkapun próbáltam időpontot foglalni. Nagyon buta ez az új rendszer. Csak olyanra tudtam foglalni, hogy vez. eng. CSERÉJE. Jó lesz ez így?

Figyelt kérdés
Olyan volt még, hogy első jogsi kiállítása. Ez, most újabban CSERÉNEK számít, ha viszem az orvosi papírt, és újabb 5 évre kapok engedélyt? A választási lehetőségek között semmi olyan nem volt, ami közelebb esett ahhoz, amit én kerestem.
2020. júl. 27. 20:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez az.
2020. júl. 27. 20:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Direkt szívatják a népet ezzela sok parasztsággal (?) Ánnyiféle cizella-mizella van, hogy brutál. Miért tették ilyen szívatóssá, nehezen 'kiguglizhatóvá' egy egyszerű jogosítvány megújítást?
2020. júl. 27. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy csere.
2020. júl. 27. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csere, mert amíg papírlapú volt, egy pecséttel meg lehetett hosszabbítani az érvényességét, de a plasztikkártyát cserélni kell.
2020. júl. 27. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Biztos, hogy az uj rendszer a buta?
2020. júl. 27. 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Öreg vagyok már, én még a régi szisztémában gondolkodtam. De, mivel kártya, így tényleg csere....
2020. júl. 27. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, csere lesz az.
2020. júl. 28. 08:11
 8/8 A kérdező kommentje:

5-ös reagálónak: Biztos, hogy a rendszer buta. Először is hivatkozik az új letzisztult formák....blalbalba. K.rvára le van tisztulva, de lyat egyszerűen nem lahat találni, hogy jogosítványcsere. Van olyan alpont, hogy nemzetközi jogosítvány......(nem azt keresem)

Másik alpont az elveszet......itt is van minden, de egy sima csere nincs.

Aztán még ahol a letisztult bziságot írták, ott még van olyan is, hogy.....Vagy választhatja a régi (...-t) Ott megtalálható a jogsicsere, csak vagy háromszor körbevezeti az embert mindenféle helyeken, ahol persze ismét belebotlunk ugyanazokba a kérdésekbe, amikre már egyszer válaszoltunk. Szóval, a rendszer buta. Te pedig bekaphatod okostóbiás!

2020. júl. 30. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!