Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen milyen mértékig...

Munkahelyen milyen mértékig bánthatnak a kollégáim büntetlenül?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre jobban kezd durvulni a helyzet a munkahelyi környezetemben. Semmibe vesznek. Megalázóan bánnak velem és minősíthetetlen hangon olyan szavakat használnak, hogy kotródj, takarodj, mindezt káromkodva, lökdösve.

Mikor már azzal fenyegetőztek, hogy megölnek, megütnek vásárló előtt, és én ezt nem bírtam, mert visszaszóltam, rosszabb lett az egész, söprűt vágtak nekem, forró teáscsészét, forró tányért a konyhai blokkban. Vezetőség nem tesz semmit. Az egyik kolléganőm megfenyegetett, hogy a barátja nagymenő sztárügyvédekkel ismerősi viszonyban van, és dicsekvően ecsetelte, hogy ezért is drogozhatnak szabadon, ami igaz is, mert nem józan állapotban jött be dolgozni sokszor. Többen tartanak tőle.

Sajnos többen csapódtak a társaságába ennek a főagresszornak. Ezt sokáig nem bírom már tartani, hétről hétre romlik ez.

2023. jún. 15. 11:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hiba van a történetben. Azt mondod, azzal fenyegetnek, hogy megütnek a vásárló előtt. Ha ez megtörténik, akkor?

Fuss neki még egyszer ennek.

2023. jún. 15. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
ameddig hagyod magad.
2023. jún. 15. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Ameddig hagyod magad. De amíg vér nem folyik és jók a számok, addig senki sem fog foglalkozni vele.
2023. jún. 15. 18:19
 14/15 A kérdező kommentje:
4/13-as válaszoló! Szerinted minden embernek tökéletes élete van marcipánfelhőn, vagy csak neked volt olyan kegyes az élet és édesanya-édesapa buborékában nevelkedve nem tudtad kivenni a fejedet a homokból vagy nem tapasztaltál még ilyet? Hát akkor örülj neki, de semmi olyat szerintem nem jelenthet ki senki, hogy ez nem valós. Majd ha valamelyik rokonod vagy gyereked fogja érni ilyen bántás, akkor is lengyintgess így rá!!
2023. jún. 15. 19:51
 15/15 Thunderfairy ***** válasza:
Ameddig hagyod hogy ezt tegyék veled. Úgy látszik veled tehetik ezt.
2023. jún. 18. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!