Tényleg csak az utolsó munkahely kilépős papírját kérik köv. a munkahelyen?
Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 14:54
1/7 anonim válasza:
Nem halottam még ilyenről, pedig váltottam már munkahelyet.
2/7 anonim válasza:
Azt pl tőlem pont nem kérték soha. Személyi okmányok, végzettséget igazoló bizonyítványok, eü kiskönyv, esetleg erkölcsi bizi.
4/7 anonim válasza:
Igen, be kell, hogy kérjék, de általában csak az utolsókat. Az adóadatlapon a cafetériát tartják nyilván, évente 450.000 Ft a kedvezményes adózású határ, ezt évente kell érteni és nem munkáltatóként, tudnia kell a számfejtésnek mennyit kaptál eddig. Feltéve ha kapni fogsz a kövi helyen.
Tartozás igazolásokat is be szokták kérni, ugyanis bizonyítanod kell, hogy nincs letiltásod/gyerektartásod, mert azt a munkáltatódnak kell levonnia a béredből, ha van. A rózsaszínt TB kiskönyv is kelleni szokott, táppénz vagy csed/gyed megállapításnál fontos lehet.
5/7 anonim válasza:
Ahogy a 4-es mondja. Ha valami hiányzik, nyilatkoztatniuk kell, de ez van hogy elmarad.
6/7 anonim válasza:
Igen tőlem azt kérték, és mindig csak azt, nem az összeset.
Érdekes, sok helyen voltam már, hogyhogy más helyeken nem kérik? :O
7/7 anonim válasza:
Tőlem soha nem kérték. A munkaügyiben kérték, de az összeset, nem pedig csak az utolsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!