Munkahelyen milyen mértékig bánthatnak a kollégáim büntetlenül?
Mostanában egyre jobban kezd durvulni a helyzet a munkahelyi környezetemben. Semmibe vesznek. Megalázóan bánnak velem és minősíthetetlen hangon olyan szavakat használnak, hogy kotródj, takarodj, mindezt káromkodva, lökdösve.
Mikor már azzal fenyegetőztek, hogy megölnek, megütnek vásárló előtt, és én ezt nem bírtam, mert visszaszóltam, rosszabb lett az egész, söprűt vágtak nekem, forró teáscsészét, forró tányért a konyhai blokkban. Vezetőség nem tesz semmit. Az egyik kolléganőm megfenyegetett, hogy a barátja nagymenő sztárügyvédekkel ismerősi viszonyban van, és dicsekvően ecsetelte, hogy ezért is drogozhatnak szabadon, ami igaz is, mert nem józan állapotban jött be dolgozni sokszor. Többen tartanak tőle.
Sajnos többen csapódtak a társaságába ennek a főagresszornak. Ezt sokáig nem bírom már tartani, hétről hétre romlik ez.
Nem, semmilyen módon nem bánthatnak semmilyen munkahelyen,akárkinek is van ügyvéd ismerőse.
Ha van lehetőséged,válts mielőbb.
Jó kis mese, bár a vége felé túltoltad...
Sztárügyvédek nem foglalkoznak ilyen kis csicska sütödékkel. Meg amúgy ez már bőven nem az a szint, ami csak a munkahelyre tartozik, hanem fel is jelenthetnéd őket. (persze ehhez a történetnek igaznak kellene lennie)
Gonndolom, a tanulság az, hogy "van az a pénz", ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!