Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Toxikussá vált a munkahelyem,...

Toxikussá vált a munkahelyem, ez lehet elég ok az azonnali felmondásra?

Figyelt kérdés
Még 2 hetem van a felmondási időből, mondanom sem kell, ki kell töltenem az utolsó napig, szabim már nincs. Közben teljesen felőröl a munkaadói zsarolás, rágalmazás, megfélemlítés, totális terrorban él az összes kolléga. Az a helyzet, hogy már lelkileg tényleg úgy érzem, hogy rámegyek az egészre :(
2023. jún. 13. 19:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azzal is meg lettem fenyegetve, hogy nehogy kamu táppénzt merjek kivenni, mert rám küldik az illetékes hatóságokat.
2023. jún. 13. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Pedig jó lenne tp-re menni.

Vannak betegségek, amiket nem igazán lehet úgymond bebizonyitani. Mondd azt, hogy megy a hasad és fáj. Ha nagyon erkeklodnek a széklet allapota miatt, azt hashajtó megoldja.

2023. jún. 13. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet, ha mindezt amit írtál tudod bizonyítani. Azonnal feltudsz állni. Dolgozói azonnali hatályú felmondás után nézz utána.
2023. jún. 13. 19:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Utána néztem, és ezek nem objektív dolgok, ráadásul ügyvéd kell hozzá, és nem akarok bíróságra járkálni.
2023. jún. 13. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

4 Nem kell ügyvéd, ha tudod bizonyítani. Nekem sem volt ügyvédem. Mindent a netről szedegettem le, meg egy ismerős súgott..

Az ilyenek reszketnek a pertől, csak a szájuk jár, mert ha perre mennnek,. olyan büntetéseket kapnának ha kinyitod a szádat, hogy 5x többet kéne fizetniük, mint amennyi neked kártérítésként jár. Állj fel, és fizettesd ki a felmondásig járó szabadságodat-azt nem tarthatják vissza. Az pótólja a 2 heti kiesett béredet. Igy pénzednél leszel, ha megpróbálnak pénzht visszatartani.

2023. jún. 13. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
5+Azt meg sose feledd: Jogod van az emberséges bánásmódhoz, az emberi mivoltod tiszteletbentartásához bárki, bármilyen titulusban is van. Zsaroláshoz, megfélemlítéshez, megalázáshoz csak a leggyengébbek nyúlnak.
2023. jún. 13. 20:28
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Legegyszerűbb a TP. 30 napon belül senki nem fogja vizsgálni, az eljárás a cégnek pedig nincs ingyen. Csak a szája jár.
2023. jún. 13. 21:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást! Igazatok van.

A háziorvosomat 3 évvel ezelőtt láttam utoljára, egyszer találkoztam vele, ennyire nem vagyok orvoshoz járó. Így nem is vagyunk olyan nexusban, hogy csak úgy kiírjon táppénzre.

2023. jún. 13. 21:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Fizetés nélküli szabadság kivehető az utolsó 5 napra?
2023. jún. 14. 00:54
 10/11 anonim ***** válasza:
26%
Méreg került a vízcsapba, vagy mi?
2023. jún. 14. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!