Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy koptassak le a munkahelye...

Hogy koptassak le a munkahelyemről egy férfit ?

Figyelt kérdés

Persze én is tudok rá módokat de lehet ezt v.milyen kifinomult nem bunkó taktikával csinálni ,hogy ne keresse a társaságom folyton ?

Sokszor kérdezi hogy vagyok én próbálok tömör letudó választ adni,körülöttem van állandóan néz feltűnően stb.

Engem zavar én nem akarok tőle semmit..

2023. jún. 9. 21:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Fingj egy nagyot mikor odamegy.
2023. jún. 9. 21:35
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Nyíltan megmondtad neki, hogy zavar téged és ne csinálja? Mert amíg nem mondasz nemet vagy adsz egyértelmű reakciót, addig bárki hiheti hogy próbálkozhat. Az egyenes útnál nincs egyszerűbb, és nincs olyan megoldás ami másiknak ne esne rosszul, akármilyen finoman közlöd.

Egy "Gábor, én nem akarok tőled semmit és zavar a nyomulásod" kell ide, nem kifinomult trükkök vagy bunkóságok.

2023. jún. 9. 21:38
 3/20 anonim ***** válasza:
69%

Azon mi a bunkó, ha megkérdezed, hogy "figyelj, úgy érzem feltűnően nézel, kissé kellemetlen nekem, mert nem értem. Van valami oka ennek?" Ez egy teljesen asszertiv kérdés, nincs benne semmi bunkóság.

A válaszából kiderül milyen ember.

2023. jún. 9. 21:39
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
A jelenlétében beszélj valakinek a jól működő párkapcsolatodról és hogy mennyire boldog vagy a fiúval.
2023. jún. 9. 21:40
 5/20 anonim ***** válasza:
20%
Még válogatsz is? Nem hogy örülnél... Nem értem, egyes nők mit képzelnek.
2023. jún. 9. 21:45
 6/20 anonim ***** válasza:
40%
Keresd ki a csúnya testrészed, és villantsd meg neki.
2023. jún. 9. 21:56
 7/20 A kérdező kommentje:

Ötös jót nevettem rajtad :D

Úgy válogatok ahogy kedvem tartja

2023. jún. 9. 22:02
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Mondd neki, hogy menjen veled, mert mutatsz neki valamit. Majd t*nrúgod, és elmondod neki, hogy neked nem jön be az ő nyomulása, így fogja vissza magát.
2023. jún. 9. 23:12
 9/20 anonim ***** válasza:
72%

#5:

Egyes férfiak mit képzelnek, hogy az első meglátott hölgyre úgy repülnek, mint légy a szarra, mint egy hormontúltengett hülyegyerek.

2023. jún. 9. 23:15
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
10: de nálatok nem butábbak
2023. jún. 10. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!