Hogy koptassak le a munkahelyemről egy férfit ?
Persze én is tudok rá módokat de lehet ezt v.milyen kifinomult nem bunkó taktikával csinálni ,hogy ne keresse a társaságom folyton ?
Sokszor kérdezi hogy vagyok én próbálok tömör letudó választ adni,körülöttem van állandóan néz feltűnően stb.
Engem zavar én nem akarok tőle semmit..
10-es ha én megadom neked a tiszteletet te pedig nem az a te felmenőit nevelését ill.munkásságát minősíti.
Remélem nincs barátnőd .
Eszem ágában sincs megbántani senkit
ezt te fordítottad ki nem én
16-os
Talán mást választ kaptál volna és kedvesebbet ha nem ismeretlenül degradálsz.
Köszönöm,szép napot!
Nem fordítottam ki. De, amit a 8-as ír, ajánl az nonszensz. Arra miért nem szólsz? Arra írtam , hogy buták vagytok.
1. Szólsz a " zaklatónak" , hogy ne tegye.
2 . Beszélsz a főnököddel.
Mást mit tehetnél?
Ameddig nem adod tudtára, hogy zavar téged az egész, addig nem minősül zaklatásnak. Csak egy munkatársad és zavar a jelenléte. Oda jön hozzád akkor neked kell arrébb lépned vagy eltávolodni tőle. Egymás után 2-3 alkalommal megcsinálod már kapcsolnia kell, hogy nem érdemes téged keresnie.
Megkérdezi hogy vagy, rád néz, ez semmit nem jelent. Nem kell bolhából elefántot csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!