Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy koptassak le a munkahelye...

Hogy koptassak le a munkahelyemről egy férfit ?

Figyelt kérdés

Persze én is tudok rá módokat de lehet ezt v.milyen kifinomult nem bunkó taktikával csinálni ,hogy ne keresse a társaságom folyton ?

Sokszor kérdezi hogy vagyok én próbálok tömör letudó választ adni,körülöttem van állandóan néz feltűnően stb.

Engem zavar én nem akarok tőle semmit..

2023. jún. 9. 21:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10-es ha én megadom neked a tiszteletet te pedig nem az a te felmenőit nevelését ill.munkásságát minősíti.

Remélem nincs barátnőd .

2023. jún. 10. 07:33
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor tégy úgy, ahogy a 8-as ajanlja! Rúgj alá . Holnaptól én is hasonlóan teszek. Ha egy nő megkérdezi, hogy hogy vagyok , teljes erőből mellen vágom. Elvégre egyenjogúság van.
2023. jún. 10. 07:41
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Köszönöm a kulturált válaszod. Téged minősít.
2023. jún. 10. 07:45
 14/20 A kérdező kommentje:

Eszem ágában sincs megbántani senkit

ezt te fordítottad ki nem én

2023. jún. 10. 07:45
 15/20 A kérdező kommentje:

16-os

Talán mást választ kaptál volna és kedvesebbet ha nem ismeretlenül degradálsz.

Köszönöm,szép napot!

2023. jún. 10. 07:47
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem fordítottam ki. De, amit a 8-as ír, ajánl az nonszensz. Arra miért nem szólsz? Arra írtam , hogy buták vagytok.

1. Szólsz a " zaklatónak" , hogy ne tegye.

2 . Beszélsz a főnököddel.

Mást mit tehetnél?

2023. jún. 10. 07:48
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom , hogy mennyire " zaklat" , az , hogy megkérdezi , hogy hogy vagy. Nézni, meg mindenki odanéz ahova akar. Alkotmányunk engedi. Hidd el , munkahelyeken sok hasonló nő is van. Ők inkább azzal, " zaklatnak", hogy kb 7-8 órán át csak mondja, csak mondja. A 2. órától már szétmegy a fejed, de mondja, csak mondja. Mit tudunk tenni,? Megszoksz, vagy megszöksz.
2023. jún. 10. 07:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Ameddig nem adod tudtára, hogy zavar téged az egész, addig nem minősül zaklatásnak. Csak egy munkatársad és zavar a jelenléte. Oda jön hozzád akkor neked kell arrébb lépned vagy eltávolodni tőle. Egymás után 2-3 alkalommal megcsinálod már kapcsolnia kell, hogy nem érdemes téged keresnie.

Megkérdezi hogy vagy, rád néz, ez semmit nem jelent. Nem kell bolhából elefántot csinálni.

2023. jún. 11. 14:22
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Vakard meg elotte ott lent, es mondd kozbe, hogy ez a franya gomba nem akar elmulni!
2023. jún. 11. 22:53
 20/20 Thunderfairy ***** válasza:
Én is válogatok és megnézem hogy ki tetszik és ki nem. Eredény? Szingli és szüz 43 évesen is. Gondolkoz el ezen kérdező. Te is így járhatsz. És igen, ahogy az 5-ős irta, örülhetnél hogy kellesz valakinek.
2023. jún. 12. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!