Lepődtél már meg, hogy egyesek munka címén mit "alakítanak"? Hogy lehetne igazságosabb munkahelyeket létesíteni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 21:05
1/8 anonim válasza:
Ja, tök furi látni néha hogy mások tényleg dolgoznak. :D
2/8 anonim válasza:
Szerintem az csinálja jól, aki tud úgy lógni, hogy nem tűnik fel a főnököknek. Amíg ezzel nem nekem csinál plusz munkát, addig nem izgat és nem lepődök meg.
3/8 anonim válasza:
Igen. Volt egy kolleganőm, aki mindenki tenyerébe mászott, benyalt nekik, mindenkivel egy kis részét a munkájának megcsináltatta - segítséget kért csak, majd utána egész nap netezett, és hangoztatta, hogy ő mennyit dolgozik. Semmit. :D
4/8 anonim válasza:
Nem feltétlen a munkák átalakításával kezdeném, hanem inkább a magyar társadalom nemgondolkodásán, akik mindig leszólnak minden munkát, amit épp a másik végez. Majd ezután lehetne rostálni, hogy mi az olyan munka, aminek van is értelme.
5/8 anonim válasza:
Az a kisebb probléma!
Számomra sokkal nagyobb ellenszenvet vált ki az a jelenség, hogy minél jobbak a lehetőségei valakinek, annál gátlástalanabbul ruházza át, passzolja le másokra a saját munkáját, ill. felelősségét.
-Számolatlan ilyen típusú tróger helyett vagyok kénytelen dolgozni, - pontosan tudom, hogy miről írtam!
6/8 anonim válasza:
Irodaban 3an mellettem 8bol 5 orat mobiloznak. Van akitol kernwk valamit es hobolog higy ki se latszik a munkabol:D
Van aki filmezett, es mikor odamentem kerdezni valamit, en eteztem magam szarul, hogy dolfozok:D
7/8 Thunderfairy válasza:
Amig a munkáltatok nem lépnek fel ez ellen addig ez így is marad. Szerencsémre.
8/8 anonim válasza:
#7 Te meg a hozzád hasonlók inkább ne szólnátok írnátok semmit, mert a sírba teszitek azokat akik csinálják rendesen a melót! Én is egy ilyen trógerrel szenvedek már jó ideje, megszámolni sem lehet hányszor jeleztem ezt a főnököknek, de nem hogy tettek volna ellene hanem szó szerint kiröhögtek. Mindegy nekik hogy ez egyik semmit se csinál még a másik megdöglik, a lényeg hogy a meló legyen elvégezve. Undorító az egész úgy ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!