Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel magyarázhatom ki, ha...

Mivel magyarázhatom ki, ha egyáltalán ki lehet?

Figyelt kérdés

Ha részletes szakmai önéletrajzot kérnek, hogyan kell megírni? Szinte nulla tapasztalatom van. Ha egy jelentkezéshez kérnek, de nem tudok adni, mennyi esélyem van betölteni az adott állást?

Mindennél jobban szeretnék bekerülni egy adott munkakörre.

2023. jún. 11. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10 Kérj tanácsot az itt jelenlévő mászakisoktól, hogy mit javasolnak:)
2023. jún. 12. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem releváns munkát egyébként sem írnék bele önéletrajzba, csak akkor, ha valamilyen szinten tudom kapcsolni a munkakörhöz. Mondjuk egy recepciósi álláshoz leírnám, hogy ügyintézőként dolgoztam egy bankba, így tudok és szeretek segíteni és kommunikálni emberekkel, viszont teljesen felesleges infó az, hogy egyébként kőműves is voltam 20 évesen.

Ha rákérdeznek, hogy mi az a kihagyás az oneletrajzodban, akkor természetesen mondd el, hogy különböző helyeken alkalmi munkákat csináltál, de tőlem pl. egyszer sem kérdezték még meg, hogy egyetem után mi az az üres járat ott (munkanélküli voltam fél évig, így nem is tudtam volna beleírni semmit).

2023. jún. 12. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!