Mivel magyarázható ez? Kiégés lenne?
Nem biztos, hogy csak a teljes életmód váltás lehet a jó megoldás, bár ha van erre lehetőség, érdemes megpróbálni. Apránként csúszik az ember bele egy ilyen állapotba, ugyanígy lépésenként ki is lehet jönni belőle. Először csak egy kis újítás valamin, pl. belevág az ember egy új hobbiba. Lehet, hogy jön majd a gondolat, hogy semmi nem érdekel, de tudatosítani kell, hogy ilyen egyszerűen nem létezik; biztosan van valami, ami egy kicsit legalább feldob.
Rengeteg dolgot lehet csinálni az életben a zenéléstől kezdve a sportoláson, utazáson, barkácsoláson keresztül a nyelvtanulásig, ami sikerélményt adhat és eltereli a figyelmet a negatív gondolatokról.
5ös, Kérdező
Én is így érzem magamat, bár elég fiatal vagyok, lehet hogy más.
De egyáltalán nem igaz hogy nem lehet ellene tenni. Úgy érzem magamat mint egy darab szár és már semmi nem hoz lázba. Viszont én voltam pszichológusnál és elmondtam neki mindent ami bánt. Segített azzal is, hogy meghalgatott.
De lehet hogy velem van baj.
Nincsenek barátaim és tudom hogy segítség kell nekem mert ez így már nem oké.
A lényeg: menj, és beszélj valakivel akiben megbízol. Legyen pszichológus vagy barát (Ha nincs akkor beszélhetsz olyasvalakivel akiben legalább régen megbíztál)
Gyógyulnak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!