Miert van az hogy ahogy idosodok ugy leszek egyre jobb no es miota nem latom magam rondanak, az agyam is gyorsabban fog? Magyarazhato ez valamivel?
Regen nagyon csunya voltam, kover es buta is. Nem tudtam semmit megjegyezni, nagyon buta voltam vissza gondolva szegyellem magam.
20 eves koromig ez volt , aztan 2 eve elkezdtem fogyni, rajottem mi all nekem jol, a hajam a derekamig er, pattanasaimat kezeltem es szep az arcborom is. Belulrol is elkezdtem valtozni, szepen tudok kommunikalni, regen sehova nem vettek fel dolgozni, most barhova elmegyek mindenhova felvesznek. Mar nem erzem magam butanak sem, valamit meg kell jegyezni, elgondolkozok rajta es megjegyzem, regen az egyik fulemen be a masikon ki. Az hogy jobb no lettem osszekotheto azzal hogy okosabb is lettem?
A huszas évei az embernek a megfelelésről szólnak, jön a munka ami teljesen új és a legjobbnak kell lennie, mert fél, hogy kirúgják és akkor mi lesz és mi lesz ha a külseje miatt közösíti ki a társadalom és adnia kell magára (és így lát magán ezer hibáz).
30 éves koráig meg már megél sok mindent és a természete, az önképe, a hizzáállása is megváltozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!