Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bevállalnád, hogy "csak" 20...

Bevállalnád, hogy "csak" 20 évig élhetsz, de azt úgy, ahogy szeretnéd?

Figyelt kérdés

Ha felajánlanák, hogy még 20 évet élhetsz, de azt úgy élheted le, ahogy szeretnéd, pl biztos hogy egészséges leszel te és a családod is, jól élhetsz, körbeutazhatod a földet, stb, de 20 év elteltével fixen meghalsz, akkor elfogadnád?

A másik verzió hogy minden marad a régiben, lehet boldogan élsz 40 évet amúgy is, de lehet holnap meghalsz vagy ki tudja mi vár rád.

Írjátok kort is hozzá!

2022. márc. 8. 20:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
SIMÁN!
2022. márc. 8. 20:10
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Abszolút, béjbi.
2022. márc. 8. 20:13
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Mivel 29 vagyok simán be vállalnám én is :d 50-60 vagy több évesen már csak kínlódás az egész...
2022. márc. 8. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Ha 70 éves lennék, bevállalnám. Így 33 évesen nem. Inkább szembenézek az élet rossz dolgaival és kiélvezek minden jót.
2022. márc. 8. 20:15
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Nem akarom tudni mikor halok meg.
2022. márc. 8. 20:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Most én is úgy gondolom, hogy bevállalnám. 30 éves vagyok, ha 50 éves koromig félelem nélkül, boldogan élném le az életem, azt mondom szembe tudnék nézni a halállal. Főleg ha tudnám hogy garantáltan szép vagy gyors halál lenne (mondjuk 1 perc alatt elvinne egy infarktus).
2022. márc. 8. 20:25
 7/14 anonim ***** válasza:
30%

Már 5 évvel is, HA valóban ahogy én akarnám. Komolyan!

De akkor Hugh Hefner és Dan Blizerian homár, incel, kispályás lenne mellettem.

Kék villogós ferrarival járnék, 3 pisztollyal, és a bulvárlapok már nem azt írnák meg, hogy kit dugtam meg (JLo, Cate Blanchet, Viszkok Fruzsi,...), hanem azt, hogy kit nem.

2022. márc. 8. 20:26
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Igen ez így számomra korrekt,mivel akkor a férjem és a kisfiam is tudnám hogy makk egészségesek lesznek 20éven át!

24/N

2022. márc. 8. 20:26
 9/14 anonim ***** válasza:

Én simán. Mondjuk nem szeretnék sokat utazni, más dolgok vonzanak, de simán.

29N

2022. márc. 8. 20:29
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Az nem lenne igazi élet szerintem. Mindig azt számolnám, hogy mennyi van még vissza. Ez olyan lenne, mint a hírtelen jött sok pénz, ahogy fogy, úgy számolnám, hogy mennyi van még, és mire is lesz elég. Én nem vállalnám, inkább legyen olyan amilyen. 33 éves vagyok.
2022. márc. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!