Mivel magyarázhatom ki, ha egyáltalán ki lehet?
Figyelt kérdés
Ha részletes szakmai önéletrajzot kérnek, hogyan kell megírni? Szinte nulla tapasztalatom van. Ha egy jelentkezéshez kérnek, de nem tudok adni, mennyi esélyem van betölteni az adott állást?
Mindennél jobban szeretnék bekerülni egy adott munkakörre.
2023. jún. 11. 22:12
1/12 anonim válasza:
Szóval pályakezdő vagy. Nincs szükség magyarázatra, a pályája elején senki se tud részletes dolgokat beleírni a CV-be. Add azt, aki te jelenleg vagy. Ha látják benne a potenciált kezdőként, akkor felvesznek, hanem akkor ez egy jel a sorstól, hogy még van hova fejlődni. Nincs ezzel gond. Mindennek eljön az ideje, csak ne kapkodj és ne állíts irreális célokat magad elé.
2/12 anonim válasza:
Egy csomó sablon van a neten, pl. a profession.hu-n is találsz többfélét. Nem olyan ördöngösség amúgy :)
3/12 anonim válasza:
Hiába van sablon a neten, ha nincs mit beleírnia a saját dolgaiból, hiszen nincs tapasztalata. Kamu dolgokat meg már mégse írjon bele, mert az zsákutca. Első héten kiderülne a hazugság és az nagyobb égés, mint tapasztalatlanság miatt kiesni egy interjún.
4/12 anonim válasza:
Melyik az a munkakör amire ennyire szeretnél bekerülni?
5/12 anonim válasza:
Nincs mit kimagyarázni ha nincs tapasztalatod. Írd le, hogy gyorsan tanulsz, számíthatnak rád, és nagyon szeretnéd a pozíciót.
Ennél többet úgysem tehetsz egyelőre.
6/12 anonim válasza:
#2 vagyok, valóban nem fejtettem ki, bocsánat. Szóval a tanulmányait, nyelvtudását, érdeklődését, soft skilljeit gondoltam beleírni, nem kamu tapasztalatokat.
7/12 anonim válasza:
Írd bele az összes iskolád, ami releváns lehet a munkához, írd be, vagy 2 helyet ahol dolgoztál eddig/mert ha jól értem dolgoztál már, csak nem ebben a munkakörben/, és írd tele magadról pozitív tulajdonságokkal. Aztán vagy felvesznek, vagy nem. Sok sikert! Engem vettek már fel így.
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat! Igen, dolgoztam már, és most szeretnék váltani.
Ha sok alkalmi munkám volt különféle okok miatt (1,5 évig több helyen), azt hogyan írhatnám bele, vagy hogyan tüntessem fel, hogy az nem kihagyás? Vagy hagyjam, mert úgy se kérnek róla semmit?
2023. jún. 12. 11:07
9/12 anonim válasza:
8 Még mindig nem írtad le a hőn áhított munkakört:)
10/12 A kérdező kommentje:
Egy műszaki adminisztrációs munka.:)
2023. jún. 12. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!